Siamon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben Anno1503 oyununu arıyorum ama ingilizce olan version almanca deil. Nerden bulabilirim acaba?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 donanim bolumunde bulamazsin onu soliyim:D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 şey warez'e girer sanırım bu,onun dışında p2plerde bulabilirsin.. warez,crack,serial cız.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 telif hakkı hede hödö[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Of abi warezse warez türkiyede kaç kişi orjinal oyun satın alıyoki. hele benim bahsettim oyun çok eskidir yani kalmadı artık ondan arıyorum.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Orjinal oyun alıp almaman seni ilgilendirir, ama paticik forumlarında bunu araman seni ve paticik.comu ilgilendirir, dolayısıyla yasaktır. "Orjinal oyun almayan mesaj atamaz" demiyoruz, "crack, serial sormak yasak" diyoruz. Dolayısıyla Türkiye'de kaç kişinin orjinal oyun aldığı tartışmasını es geçiyorum, ikinci konuya geliyorum acele; eski bir oyun ise ve satıştan çekildiyse, yani artık abandonware olmuşsa aradığın oyun, ücretsiz indirebileceğin yerler var. Burayı bir dene mesela. [Bu mesaj Nefr tarafından 15 Kasım 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 büyük adamsın be Nefr getir kafanı öpçem alnından[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar