a_freee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşlar Biri Burada HangiUpdet Kagıdının Neyden Çıktıgını Yazmıştı Aradım Ama Bulamadım Bulabilen Varsa Yardım Pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sanırım marodondaki her yaratıqdan cıkıyo olması lazımm[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii yandiq sizi Ç.dardanel sporu yaw neden banladınız UsakspoR u neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kırtasiyelerden alabilirsin. deeeermişim bus/bes czde bol bol çıkıyor. farm yapmak istersen beastlere gidebilirsin. high class nuslar artık herşeyden çıkabiliyor sanırım. eski cus gibi (yanlışım olabilir). kecoonlardan bol bol çıkmıştı bana.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Kasım 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a_freee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ya Biri Yazmıştı Hepsini Özellikle Bus En çok Hangi Yaratıktan Çıkıyo Onu Sölermiasiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Apostle dan da çıkar deruvishtente tyondanda dusk orctanda , en çok bus un çıktığı mob ların atross ve riote oldunu söylerler[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a_freee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya biri yazmıştı hangi upragade neden çıkar ne işe yarar ama bi türlü bulamadım link verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 en çok cz de beast ve blood seeker mıydı neydi ondan çıkıo 1 sene önce debuff priest biri kastırmıştı beni 2 saat içinde 10 tane BUS ve artı olaraktan bayaa bi BES çıkmıştı artık nasıl çıkıo bilmiom :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar