a_freee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşlar Biri Burada HangiUpdet Kagıdının Neyden Çıktıgını Yazmıştı Aradım Ama Bulamadım Bulabilen Varsa Yardım Pls
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sanırım marodondaki her yaratıqdan cıkıyo olması lazımm[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii yandiq sizi Ç.dardanel sporu yaw neden banladınız UsakspoR u neden?
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kırtasiyelerden alabilirsin. deeeermişim bus/bes czde bol bol çıkıyor. farm yapmak istersen beastlere gidebilirsin. high class nuslar artık herşeyden çıkabiliyor sanırım. eski cus gibi (yanlışım olabilir). kecoonlardan bol bol çıkmıştı bana.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 14 Kasım 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
a_freee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ya Biri Yazmıştı Hepsini Özellikle Bus En çok Hangi Yaratıktan Çıkıyo Onu Sölermiasiniz
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Apostle dan da çıkar deruvishtente tyondanda dusk orctanda , en çok bus un çıktığı mob ların atross ve riote oldunu söylerler[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior
a_freee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ya biri yazmıştı hangi upragade neden çıkar ne işe yarar ama bi türlü bulamadım link verirseniz sevinirim
Joey Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 en çok cz de beast ve blood seeker mıydı neydi ondan çıkıo 1 sene önce debuff priest biri kastırmıştı beni 2 saat içinde 10 tane BUS ve artı olaraktan bayaa bi BES çıkmıştı artık nasıl çıkıo bilmiom :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 14x.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Öne çıkan mesajlar