shadowone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Meraba arkadaslar, Uzun suredir forumu takip edemiorm,eski sayfalara baktim,fakat tam olarak anlayamadim.1 seneyi askin suredir us serverlarindayim ve belirli noktalarda tikanmak ve acicakcasi salak amerikalilara dayanma gucum kalmamasi dolayisiyla,eu version oyun alip,parama kiymaya karar verdim. Eu da turklerin cogunlukta oldugu ve icinde bulunabileceigim bir server varsa,yardimci olabilirseniz cok sevinicem. 60 rogue,48 priest,34 mage var ama hepsi gidicek:( yine de bir sekilde takim sekilde calisabileceigim,yardim edebileceigm,ve edileceigim bir yerde olmak,turklerin oldugu bi yerde olmak guzel olucak diye dusunıorm,yardimci olursaniz burdan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 turklerin agirlikta oldugu bir server yok kafana gore bi yere gir nasilsa istemedigin kadar turk bulursun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hangi serverda oynuyosun uste?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 illidan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 daggerspine e bekleriz.yaklaşık 15 türküz.30 civarı lvl 60 ın bulundugu bi guildimiz war.[signature][hline]Power of Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 e illidanda bi suru turk var, hatta guilddeler The Hun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 The maelstromda birçok Türk bulabilirsin[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Dunemaul'da horde Hammerheart var. Tamamı türk. Mc yapmaya başladık yeni yeni. (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 60 Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 burning legion git adım başı türk her 5 kişiden biri türk en çok türk orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quitty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 deathwing tede çılgınca türk var guildleride var 4 dene ayrı ayrı harbi delikanlı yabancı veletlerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: lisantus, 14 Kasım 2005 23:34 tarihinde demiş ki: burning legion git adım başı türk her 5 kişiden biri türk en çok türk orda dediğin cok dogru.. ben burning legionda oynarken strat baron fln yapardık.. bi a.q derdim.. garanti 3 türk.. duruma gore full raid..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 nasil oluyo abi o? LFG strat a.q.[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuluraptor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Eğer Türk istiyorsan Burning LegioN 1 numara istediğin Yere git bak Kendini belli etmek için s.a. yaz yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dunemaul bu aralar işkence bazen hiç giremediğim oluyor düşüncede 360kişi beklediğim :-P[signature][hline]Cold blood ambush ss+ss+ss eviscrate geber ulenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: aquila, 15 Kasım 2005 02:57 tarihinde demiş ki: nasil oluyo abi o? LFG strat a.q. AHHAHAHAHA[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 BL deki Türk ler Migration ile maelstrom a kayınca bölünme oldu. O yüzden su anda en çok türk nufusu DuneMaul da var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar