AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Beklenildiği üzere olay böyle gelişmiştir...[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad[Bu mesaj AresMajere tarafından 13 Kasım 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 okdumu anlasam bide :P[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 anlayamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AresMajere Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Yarın yada daha erken bir zaman içinde orc side olacağımızı vurğuluyor...[signature][hline]Server: Ares LvL: 65 (Paladin) Clan: Clanless Race: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GELpcpc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: AresMajere, 13 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki: Yarın yada daha erken bir zaman içinde orc side olacağımızı vurğuluyor... İyi haber:)[signature][hline]EyLüle i.S.Y.a.N Gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 En erken yarın haber verebilceğini söylemiş. Neyse, hayırlı olsun bakalım. :)[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: AresMajere, 13 Kasım 2005 23:49 tarihinde demiş ki: Yarın yada daha erken bir zaman içinde orc side olacağımızı vurğuluyor... En erken yarın olacağınızı vurguluyor. Pek aynı şey sayılmaz, en erken yarın ama en geç ? K2'nin saati bizimkilerden 10 kat yavaş çalışıyor umarım hızlı olur.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Sendemi aresdesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 T__T[signature][hline]Class:Priest Level:65 Clan:KittiesT_T Np:450k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 forrazzi plz T__T add me orc olunca :) lol[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 90K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gel sende gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: dereque, 14 Kasım 2005 02:04 tarihinde demiş ki: gel sende gel... eehe saoll :))[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aradriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 benide davet ettiler keşkem bende yazdırsaydım ismimi :D clan me pilis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bian evvel orc olasakta kessem su humanlardaki artist tipler ahaha yasasin kötülük insanlarin devri sona erdi devir orclarin devri yasasin orclar ahahahah[signature][hline]Server: ARES Nick: OJE Clan: T® Character : mage Lvl: 62 np: 100K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BLACK_SUN, 14 Kasım 2005 02:11 tarihinde demiş ki: bian evvel orc olasakta kessem su humanlardaki artist tipler ahaha yasasin kötülük insanlarin devri sona erdi devir orclarin devri yasasin orclar ahahahah human lar koyunlarında yılan besliyolarmışta haberleri yokmuş :D:D:D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Herkes org oluyor bende olacam ama farklı birşey olmak istiyorum. Gitar olmak istiyorum, ya da obua, lir , ney, darbuka, tef, flüt, tambur... :D Ne diyorum ben ya yaklaşık 42 saatir pc başında çalışıyorum, beyin ambele oldu. Espri bilem iğrenç...Olsun ben kendim güldüm eğlendim belki beğenen çıkar[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kitties e girmek istiyo die gördüm biri o clan dolu:D clan bug geçsin alt clan kurulcak gelmek isterseniz alırım sizi oraya:D[signature][hline]holigun returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 az önce konustum gm ile şimdilik durduruldugunu,biff in ilgilendigini falan söyledi :( human ark.lar gelin artık bea:Disyan edin[signature][hline]server:Ares Level 62 %10--artık level kasıyorum---- Elemental lord Np:90k+ Clan:Owned_By Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkweaver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 walla cypherda orc olduum için burda human dewam etmek guzel :) belki bi gun olurda yine bole bi olay olur gelirim orc kardeşlerim ama şimdilik sizi kesmekten baska carem yoq :D:D:D[signature][hline]ya yeter baydı cypher aresdeyim yine Lvl: 5x nick:darkweaver job:Blade ( master olcak inş. :)) np: 5xx ( yeni aldım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: darkweaver, 14 Kasım 2005 12:13 tarihinde demiş ki: walla cypherda orc olduum için burda human dewam etmek guzel :) belki bi gun olurda yine bole bi olay olur gelirim orc kardeşlerim ama şimdilik sizi kesmekten baska carem yoq :D:D:D Kesebildiğine eminmisin :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :37k / 1k :D CM04/05 TÜRKÇE PATCH LAZIM ÖM BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eGeLiM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya beyler bu arada orcların musluman bır ırk oldugu dogrumu bu nerden mı cıktı dıcek sınız orc olarak gecen gun uyelık aldım ve orcların oyuna baslama yerının arkasında kı alanda bir cami oldugunu gordum ve bıraz arkadaslar arasında arastırma yaptım oyunun hıkayesıne gore orcların musluman bır ırc oldugu gecıyormus bu ne adar dogru arkadaslar eger oyleyse gevurlar human bızler orc olalım nasıl derler dısarıda kozmalarımızı baylasamıyoruz engelenıyoruz bari hırslarımızı orc olarak alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: polifonik_osuruk, 14 Kasım 2005 11:12 tarihinde demiş ki: az önce konustum gm ile şimdilik durduruldugunu,biff in ilgilendigini falan söyledi :( human ark.lar gelin artık bea:Disyan edin Gm başından sallamak için bu tür cümleler sarfediyo... ;)[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sindrella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bence GM bunları söylediyse kesin orc olcaksınız merak etmeyin...Heralde yalan atcak deil yada istemese cvp bile yazmazdı yada olumsuz yanıt verirdi bence en kısa zamanda orcsunuz ama fazla sevinmeyin...EL MORAD 1. dir herzaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sindrella Sonuç konu başlığında görünüyo ;)[signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Orc oluyoz :D) Clan: Daha Belli deil Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sindrella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 biliyorum ama sadece bu olayı fazla abartmalarına anlam veremedim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar