oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 biraz önc bi arkadaşla konuşuyordum msn de. derken ortaya benim adımla yazılan şeyler cıktı ama ne ben ne de arkadasım yazıyor.. msn plus ta initiate komutu ile olan bişe deil sanırım cunku arkadas yapmıyor onu.. 3. bi kişi nasıl olur da bizim yazışmalarımızı görebilir yaa... ama sorun arkadastan da kaynaklanıyor olabilir cunku simdi bana bi arkadasıyla konusurken aynı seyin oldugunu soyledi.. bilginiz var mı bu durum hakkında.. artık adam gibi yazamayacaz mı yaaa..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Duyduğum kadarıyla üçüncü parti yazılımlar var bu işleri yapan. Trojan ya da türevi değil, sadece MSN için işleyen şeylermiş. Hatta bunu anlatan arkadaş, kendisine daha 3 saniye önce bir arkadaşına yolladığı dosyanın geri yollandığını -kendi adıyla açılmış bir MSN üzerinden- ve en altına da "Beğenmedim ben bu resmi" yazıldığını söyledi.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 arkadaşın kandırmış seni, discovery x2 diye bi programla yapılıyor.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Nasıl yapılıyor? Ve ne yapıyor? Açıklayabilirsen sevinirim[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abi çok kötü bu yaa.. 3 kişiler tarafından izlendiğimiz resmen belli yani.. özel bişe konuşamayacak mıyız arkadaşımızla yani...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya gaza gelmeyin program var işte. senin adınla yazan da arkadaşın. üzülme bu kadar. kimse senin geyik muhabbetin için harddisk harcamıcak :p ayrıca bildiğim kadarıyla yazılan mesajlar msn'e hiç gitmeden direk karşı bilgisayara yollandığı için izlenme olasılığı yok diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya abi kız ben yapmadım anlamamda zaten diyor..bende biliom karşıdakinin nikini kullanarak yazı yazılabildigini(initiate miydi neyd komutu) neyse.. öğreniriz... o 3.şahıs herkimse "beni çok yakında tanıycaksın dedi" .hayırlısı bakalım...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 lol. karşındaki yapıyor[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bana da olmuştu 2 gün önce gecenin bi körü çevrim dışı olan biri küfür yazıyo ama ingilizce sonra ben kapatıyom o acılıyo en sonun da korktum dedim virüs giriyo pc ye bilgisayarın fişini çektim :P ama sonra ne güldüm panik oldum[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya bi de işin kötüsü ben iki bira çaktıydım kendime geldiydim.. daha da bi tırstım öyle olunca. :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 msn discovery x diye googledan arat sende yap lol bu arada komut !imitate[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster "Mest" new album "Photographs!" www.mestcrapp.com [Bu mesaj parker tarafından 15 Kasım 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 !imitate Ben bi deliyim.. :D Parker: Ben bi deliyim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 :( bap k3nk piliz k3kleme beni[signature][hline]i'm a nightmare, a disaster "Mest" new album "Photographs!" www.mestcrapp.com [Bu mesaj parker tarafından 15 Kasım 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 msn plus+discovery denen programlarla senle az dalga gecmiş olmasın arkadas :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 @ 2pac ahuauh bende aynisi yapiom tirsinca direk fisi cekiom :P[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yaw kız ben anlamam diyo onlardan.. bende sordum o programımı kullanıyon diye.. neyse... bugün bende yapacam o programı yukleyip :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar