Zirzop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Selamlar .. Arkadaslar bilindigi üzere türk IP adresleri banlı oldugu icin siteye giris yapamıyoruz.. Sanırım proxy ayarlarından ip yazarak girebiliyomusuz ..Bu IP adresilerini bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba ?? Simdiden tesekkürler ..
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 üffff sıktınız be türklere ip ban türklere ip ban. herkese ip ban görünüyo. site down. bi kerede bi tarafınızdan atmayın.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Zirzop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Arkadasım site down ise neden istanbulda arkadaslar cafeden girebiliyo ?? Yada ankaradan arkadas yabancı IP adresi kullanıyo o nasıl giriyo ? Sen bence biraz arastır sonra cevap yaz atıp tutma gn sana .. [Bu mesaj Zirzop tarafından 15 Kasım 2005 05:57 tarihinde değiştirilmiştir]
dexter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Hide ip ile girebiliyorsun efet Ama girecende Napcan :D:D Yeni account almak durduldu... Şifre değişikliği durduruldu... Bİrazdan upload ederim hide ip yi[signature][hline]Çok Beklersin...
dexter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 HideIp Tıkla Change Proxy deyip Unıted State i yakala diğerlerinde yavaşlıyor...[signature][hline]Çok Beklersin...
Zirzop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Dexter yardımın icin saol ancak windowstaki bazı güvenlik sorunları nedeni ile download ettim dosyayı acamadım :( direk IP adresini versen olmazmı ? Sifre degisikligi yapıcam ..Sitede login olduktan sonra edit game password vs gibi bisi yazıyo oraya sag tus tıklayarak yeni sayfa ac diyince uyarı cıkıyo sayfa acılana kadar tamam diyince girebiliyoruz sifre degistirmeye,yeni sifremizi girdikten sonra uyarı yine sonlanana kadar tamam diyoruz sitede sifreniz degisti yazmıyo ama sifren degismis oluyo :) [Bu mesaj Zirzop tarafından 15 Kasım 2005 06:12 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=21468 al site downdu sonradan ip ban gibi görünmeye başladı karman çorman bi işler oluyo ve sadece türklere olmuyor. bilip bilmeden yok türklere şöyle oldu yok böyle oldu diye galeyana getirmeyin milleti. ztn hassas millet bu tür mevzularda.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Zirzop Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Orası www.knightonlineranking.tk Ben www.knightonlineworld.com icin konusuyorum yinede saol ranking down biliyorum :)
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 töbe yarabbim yaresülullah kardeşim knightonlineworld e giremeyen bi adamın açtıgı topici veriyoruz yabancılarda giremiyor diye göstermek için ama nato kafa nato mermer. bide çok zeki ya dalga geçiyo aklı sıra. ya sabır. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 15 Kasım 2005 06:48 tarihinde değiştirilmiştir]
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 alakam yok koyla da siteye harbiden girilmiyo...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: HasMez, 15 Kasım 2005 06:47 tarihinde demiş ki: töbe yarabbim yaresülullah kardeşim knightonlineworld e giremeyen bi adamın açtıgı topici veriyoruz yabancılarda giremiyor diye göstermek için ama nato kafa nato mermer. bide çok zeki ya dalga geçiyo aklı sıra. ya sabır. Bir ülkenin NATO'ya girebilmesi için önce kafasını mermerleştirmesi gerekir. Nasıl ama gerekli sözcükleri seçip yepyeni bir cümle oluşturdum. Mermerleştirme harika durdu ama. Birde şöyle bir cümle var ister sen de aradan seç cümle yap Hasmez: Öküz gelmiş davar gidiyor! PS:Ulan esasında süper post oldu da çaktırmayın[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık...
dexter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Şifre değiştirmek Yeni account Almak Şu An için Yasaklı Arkadaşlar... Ve cidden bir problem var...Örnek olarak Kablo Kullanıcıları ve bazı şehirdeki arkadaşlarım yedek bir program kullanmadan Direk girebiliyorlar bende change ip ile girebiliyorum fakat Girsenizde Bir şey farketmiyor...Çoğu sayfada hata mesajı veriyor...Türk ip lerine ban atıldığı falan yok ama Bir problem olduğu kesin :D:D Bekleyip Görcez...[signature][hline]Çok Beklersin...
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bide nokta , virgül kullansanda kime dedigini anlasak be bilinç. şunu ";" koysan üstüme alımicamda bunu ":" koyunca alınıorum . smiley koyucaktımda çok feminen durur şimdi bu şekli korumak lazım. deeee mi?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Öne çıkan mesajlar