Sie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Simdi ben ebayden parfum ve ic camasiri siparis edicem ama mesela 5 parfum 20 ic camasiri gibi bisey.Gumrukte herhangi bir sorun yasanirmi direk gecermi. Bunun bir limiti felan var mıdır? [Bu mesaj Sie tarafından 14 Kasım 2005 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 takılır bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 100 euro uzeri alisverisler ithalata giriyo diye bisey duydum bu konuda bilgisi olan birileri yardimci olabilir mi?[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" [Bu mesaj Sie tarafından 14 Kasım 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 evet sınır 100euro..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 100 euro sınır evet , bayram öncelerin yılbaşında falan daha az dikkat ediyolar ama öyle bi tarihe denk getirirsen daha iyi olur. Onun dışında 20 tane getirtmen şüphe çeker sana sorarlar gümrükte bunları satmayamı getirttin diye. Kanıtlayabilirsen alır gidersin. Zaten 100-300 euro arası sanırım %10 vergi ödüyosun çok bişey değil. Ama aşarsan bu limiti ciddi vergileri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sınır yok diye biliyorum. Ben Skatewarehouse'den bir çok alısveris yapıyorum Fedex kapıma getiriyor sorunsuz. En cok yaptıgım alısveris 385$[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kesin takilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ya ben bi kac bin $ lik sey getirttim amerikadan , ayni sekilde fedex kapima kadar getirdi.. 1 hafta icinde...[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 maalesef bu lafi sevmiorum ama.. burasi turkiye; hic bir sey belli olmaz =([signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Evet aynen öyle. Unutmamak lazım bunu. Burası Türkiye.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar