Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mehter marşları

dogu

Öne çıkan mesajlar

Hucum Marsi... budur olay hehe[signature][hline]"The fact that we live at the bottom of a deep gravity well, on the surface of a gas covered planet going around a nuclear fireball 90 million miles away and think this to be normal is obviously some indication of how skewed our perspective tends to be..." - [b]Douglas Adams[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ya sağda solda mehteran megamix(tabi adları böyle değil ama ben böyle diyorum) cdleri edinebilirsin.
kültür bakanlığının sitesinde de vardı sanki, indiriyodun dinliyodun falan
tabii medievalın müziklerini değiştirip mehteran doldurmak ve bizansa kafa göz girmek ayrı bi zevkti
anılar anılar[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten muthiş gaz hemde her insanı etkiliyor aynı sekilde(hani biz Türküz ondan etkilenioruz deil yani olay)

her yıl antalya da yapılan golden arrow grand prixinde calıoruz biz(organizasyon komitesi ve ameleleri olarak) bu sarkıyı ve artık birsuru millet bilio,hedeflere giderken mehter marsı esliğinde oynayan bir sürü ırktan insan gordum hele italyanlar cok muthiş dans ediolar ve yarım yamalak söyluyolar:CİDDEİN DEDEEEN NİSLİEN BABAEN :)[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 14 Kasım 2005 05:33 tarihinde demiş ki:
Hucum Marsi... budur olay hehe

medieval total war oynarken savas muzıgı olarak bunu koyarım hep,kamerayı da alırım atlıların arkasına ya allaaaaaaah :), süper gaz verir,pentagramın mehter remix i de iyidir ayrıca[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...