Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cahil Kalmışız(aka acil yardım gerek)

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar 4-5 seneden beri bilgiyazar kullanıyorum fakat format çekmeyi hala öğrenemedim.Rica etsem adım adım (adeta bir rehber gibi)bana formatın nasıl atılacağını,nelerin gerektiğini,formattan sonra windowsun nasıl kurulacağını anlatabilir misiniz?[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied.
Sosyal ağlarda paylaş

önce başlata tıklıyorsun ardından bilgisayarı kapata tıkladıktan sonra ms-dos da aç ı seçiyorsun eğer yoksa bootdiskle ms dos da başla ardından "C:" yazıyorsa "cd windows" yazarak "C:WINDOWS" şekline gelmesini sağla, bu şekle geldikten sonra "format c:" diyerek format atabilirsin (c: yerine hangi hdd bölümünü formatlıyacaksan onun adını yazman lazım.)
hepsi bu kadar iyi şanslar...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional |
| Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun |
| Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Sosyal ağlarda paylaş

ms-dos a girersin
(bilgisayar açılırken F8 tuşuna basıp , Sadece Komut İsteminin seç)

sonra

format c: u/q/s (bu u/q/s olayi şart değil) yazarsın. Bunlardan önce eğer Win cd'de ise, Başlangıç disketine ihtiyacın var . Format olayından sonra Cd'de ise Windowsun başlangıç disketini tkaıp aç makineyi. Sonra Cd-rom desteğini seç ve kur. Driver kurmayı biliyorsundur umarım.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...