Jacklee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben izmir'in gaziemir ilçesinde oturuyorum.Bana 1 hafta 15 gün 1 ay veya 2 aylık rapor verebilicek bi doktor veya hemşire veya bi yakını lazım.Karşılıgında fazla miktarda YTL $ verilir rapor çok acil lazımdır. Not: ( Arkadaşım okuldan atıldı devamsızlıktan onun için eski tarihe rapor almam gerekiyor ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Geçmiş güne verebilecek biri varsa bana da versin sınıf ta kalıyorum :S[signature][hline]Ayakda daha az üşüyorum, ama hala üşüyorum.. http://www.odysseia.org|[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bak şimdi karşıyaka çarşıya gidiyorsun, eshot sokağı olması lazım sokağın adı, girişten 1. veya 2. sokak sağdaki. girişinde biryerde tabela var "Fatih Zülkadir" adamın adı. bir tam bilet(milli piyango) alıp gidiyorsun rapor istiyorsun tam bileti verip, rapor senin. [Bu mesaj ayayekokocambo tarafından 14 Kasım 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sıkma sıkma öle bişey yapamaz bi kez tam bilete falan olucak iş deil onlar öle biriyse zaten oraya gıdılmezde 1 bılete tedavımı olur[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bi çürük raporu da ben alyım. tarih yazmayın ilerisi için lazım olabilir.[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: ayayekokocambo, 14 Kasım 2005 16:37 tarihinde demiş ki: bak şimdi karşıyaka çarşıya gidiyorsun, eshot sokağı olması lazım sokağın adı, girişten 1. veya 2. sokak sağdaki. girişinde biryerde tabela var "Fatih Zülkadir" adamın adı. bir tam bilet(milli piyango) alıp gidiyorsun rapor istiyorsun tam bileti verip, rapor senin. Kardeş durum çok ciddi bu dediğin adam ya rapor vermezse ? bu adam tanıdıkmı tanıdık birisi ise 2 tane tam bile aliyim farketmez.Mutlaka lazım yardımcı olun lütfen [Bu mesaj Jacklee tarafından 14 Kasım 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jacklee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Lütfen yardım edin acil rapor lazım ne isterseniz yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… h1v Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ne istersek yapacakmısın? HAH HAH HAH :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stifler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: h1v, 14 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Ne istersek yapacakmısın? HAH HAH HAH :P h1v bu bakışları hic sevmedim.. hiv .. hiv.. hii ?!?!?!?![signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 10ur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: h1v, 14 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Ne istersek yapacakmısın? HAH HAH HAH :P offf ne günlere kaldık yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Smooth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Belki 1 2 gun icin degil ama uzun sureli raporlar arastiriliyor Almak o kadar kolay deil Annem ege uni. de calisiyor ben bile bulamamistim rapor 1 2 aylik rapor da heyet raporu olur yanlisim yoksa Onun icin de Bayag fazla sayida ters takla, parende ve binumum akrobatik hareket gerekir... (tabi saglamken almak istersek)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ev arkadası arıyorum bende öh :D[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kaçmayın ulan okuldan[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yapmaya çalıştığın şeyin illegal olduğunun farkındasındır umarım. Onu geçtim sana raporu verecek olan kişinin meslek etiğine/yükümlülüklerine de uymuyor. bkz. medeni kanun, görevini kötüye kullanmak.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jacklee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşım için herşey intihar etcem fln diyor geçen almış uyku haplarını 40 tanesini ağzına atıyordu.Ona yardım için yoksa babam istese uğraşmam. Tek hayat arkadaşım onun için herşeyi yaparım.İllegale girmezki bu yardım amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zamo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Medeni kanun ne alaka ya?Hipokrat falan desen neyse..[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @zamo: arkadaşım, hekimlerin meslek etiğiyle, türkiyede yazılmış çizilmiş kanunlar farklı, örtüştükleri bi noktadan bahsettim yanlış anlamışsın. kastettiğim şey bunun hem ahlâki açıdan yanlış olduğu hem de cezasının bulunduğu. @jacklee: devamsızlığına sebebiyet veren şeyi yaparken ya da istemeden yaşarken intihar edicem diye düşünüyor muydu arkadaşın? o kadar kolay değil hayat, hiçbir şey için de geç değil. bildiğim kadarıyla da devamsızlıktan okuldan atılmaz kimse. senin niyetin iyi olabilir, ama gerçekleştirmek istediğin eylemin yasa dışı olduğunu söylüyorum sadece. bunu bir doktordan beklemen ayıptır, bir doktorun böyle çalışması ayıptır, bu ikisinin birleşimiyse bir türkiye ayıbıdır. yeter bıktım artık. yanlışım varsa düzelt, yanlışsın de. ben de sert çıkışmak istemiyorum ama yeter artık burama kadar geldi bu konudan. özür dilerim rahatsızlık verdiysem.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 geçmişe rapor biraz zor alırsın.. sonuç olarak raporu aldıktan sonra bitmiyo iş.. Bi de onaylatman gerek o raporu, geçmiş zamanlı bi raporu da onaylatmak hiç kolay olmaz gibi geliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Jacklee, 14 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: Ben izmir'in gaziemir ilçesinde oturuyorum.Bana 1 hafta 15 gün 1 ay veya 2 aylık rapor verebilicek bi doktor veya hemşire veya bi yakını lazım.Karşılıgında fazla miktarda YTL $ verilir rapor çok acil lazımdır. Not: ( Arkadaşım okuldan atıldı devamsızlıktan onun için eski tarihe rapor almam gerekiyor ) Tamam güzel rapor alman gerekiyoda resmen b.k yerine koymuşsun doktorları bide köpeğe kemik atar gibi bolca para vercem demişsin eywallah bizde sahte rapor aldıkta herşeyin bi üslubu adabı var .[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Hardter, 14 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: sıkma sıkma öle bişey yapamaz bi kez tam bilete falan olucak iş deil onlar öle biriyse zaten oraya gıdılmezde 1 bılete tedavımı olur adam gibi konuş sıkma filan. adama yardım ediyoruz burda. sanki gidip tedavi oluyorsun. tavsiyen varsa söyle yoksa sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Gir bi sağlık ocağına,kendimi kötü hissediyorum bakarmısınız bi de...Bakacak sana yok bişeyin senin diyecek yoksa bişeyin..Sende ceketini sıyırıp belindeki banknotları göstereceksin "Emin misin?" diyerek..Böyle alınır rapor.. Önerim Çankaya'daki poliklinklerdir hayatlarından bezmiş oluyor zaten ordakiler...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? [Bu mesaj BulletRide tarafından 14 Kasım 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stykx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sahte raporlar anlasilir bi sure sonra okuldan atilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 7 yıl sonra ... Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Jacklee said: said: ayayekokocambo, 14 Kasım 2005 16:37 tarihinde demiş ki: bak şimdi karşıyaka çarşıya gidiyorsun, eshot sokağı olması lazım sokağın adı, girişten 1. veya 2. sokak sağdaki. girişinde biryerde tabela var "Fatih Zülkadir" adamın adı. bir tam bilet(milli piyango) alıp gidiyorsun rapor istiyorsun tam bileti verip, rapor senin. Kardeş durum çok ciddi bu dediğin adam ya rapor vermezse ? bu adam tanıdıkmı tanıdık birisi ise 2 tane tam bile aliyim farketmez.Mutlaka lazım yardımcı olun lütfen [Bu mesaj Jacklee tarafından 14 Kasım 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] yok kardeş gerçek %100 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ayayekokocambo said: said: Hardter, 14 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: sıkma sıkma öle bişey yapamaz bi kez tam bilete falan olucak iş deil onlar öle biriyse zaten oraya gıdılmezde 1 bılete tedavımı olur adam gibi konuş sıkma filan. adama yardım ediyoruz burda. sanki gidip tedavi oluyorsun. tavsiyen varsa söyle yoksa sus. bu ne gerizekalı herifmiş ya yalanmı söylücek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 adept necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Jacklee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Lütfen yardım edin acil rapor lazım ne isterseniz yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ne istersek yapacakmısın? HAH HAH HAH :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: h1v, 14 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Ne istersek yapacakmısın? HAH HAH HAH :P h1v bu bakışları hic sevmedim.. hiv .. hiv.. hii ?!?!?!?![signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: h1v, 14 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: Ne istersek yapacakmısın? HAH HAH HAH :P offf ne günlere kaldık yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Belki 1 2 gun icin degil ama uzun sureli raporlar arastiriliyor Almak o kadar kolay deil Annem ege uni. de calisiyor ben bile bulamamistim rapor 1 2 aylik rapor da heyet raporu olur yanlisim yoksa Onun icin de Bayag fazla sayida ters takla, parende ve binumum akrobatik hareket gerekir... (tabi saglamken almak istersek)[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... tık...æ...tık [TcT]DJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ev arkadası arıyorum bende öh :D[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kaçmayın ulan okuldan[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yapmaya çalıştığın şeyin illegal olduğunun farkındasındır umarım. Onu geçtim sana raporu verecek olan kişinin meslek etiğine/yükümlülüklerine de uymuyor. bkz. medeni kanun, görevini kötüye kullanmak.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jacklee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaşım için herşey intihar etcem fln diyor geçen almış uyku haplarını 40 tanesini ağzına atıyordu.Ona yardım için yoksa babam istese uğraşmam. Tek hayat arkadaşım onun için herşeyi yaparım.İllegale girmezki bu yardım amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Medeni kanun ne alaka ya?Hipokrat falan desen neyse..[signature][hline]Work Hard.Play Harder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 @zamo: arkadaşım, hekimlerin meslek etiğiyle, türkiyede yazılmış çizilmiş kanunlar farklı, örtüştükleri bi noktadan bahsettim yanlış anlamışsın. kastettiğim şey bunun hem ahlâki açıdan yanlış olduğu hem de cezasının bulunduğu. @jacklee: devamsızlığına sebebiyet veren şeyi yaparken ya da istemeden yaşarken intihar edicem diye düşünüyor muydu arkadaşın? o kadar kolay değil hayat, hiçbir şey için de geç değil. bildiğim kadarıyla da devamsızlıktan okuldan atılmaz kimse. senin niyetin iyi olabilir, ama gerçekleştirmek istediğin eylemin yasa dışı olduğunu söylüyorum sadece. bunu bir doktordan beklemen ayıptır, bir doktorun böyle çalışması ayıptır, bu ikisinin birleşimiyse bir türkiye ayıbıdır. yeter bıktım artık. yanlışım varsa düzelt, yanlışsın de. ben de sert çıkışmak istemiyorum ama yeter artık burama kadar geldi bu konudan. özür dilerim rahatsızlık verdiysem.[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thwleash Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 geçmişe rapor biraz zor alırsın.. sonuç olarak raporu aldıktan sonra bitmiyo iş.. Bi de onaylatman gerek o raporu, geçmiş zamanlı bi raporu da onaylatmak hiç kolay olmaz gibi geliyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Jacklee, 14 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: Ben izmir'in gaziemir ilçesinde oturuyorum.Bana 1 hafta 15 gün 1 ay veya 2 aylık rapor verebilicek bi doktor veya hemşire veya bi yakını lazım.Karşılıgında fazla miktarda YTL $ verilir rapor çok acil lazımdır. Not: ( Arkadaşım okuldan atıldı devamsızlıktan onun için eski tarihe rapor almam gerekiyor ) Tamam güzel rapor alman gerekiyoda resmen b.k yerine koymuşsun doktorları bide köpeğe kemik atar gibi bolca para vercem demişsin eywallah bizde sahte rapor aldıkta herşeyin bi üslubu adabı var .[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Hardter, 14 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: sıkma sıkma öle bişey yapamaz bi kez tam bilete falan olucak iş deil onlar öle biriyse zaten oraya gıdılmezde 1 bılete tedavımı olur adam gibi konuş sıkma filan. adama yardım ediyoruz burda. sanki gidip tedavi oluyorsun. tavsiyen varsa söyle yoksa sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Gir bi sağlık ocağına,kendimi kötü hissediyorum bakarmısınız bi de...Bakacak sana yok bişeyin senin diyecek yoksa bişeyin..Sende ceketini sıyırıp belindeki banknotları göstereceksin "Emin misin?" diyerek..Böyle alınır rapor.. Önerim Çankaya'daki poliklinklerdir hayatlarından bezmiş oluyor zaten ordakiler...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? [Bu mesaj BulletRide tarafından 14 Kasım 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Sahte raporlar anlasilir bi sure sonra okuldan atilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Jacklee said: said: ayayekokocambo, 14 Kasım 2005 16:37 tarihinde demiş ki: bak şimdi karşıyaka çarşıya gidiyorsun, eshot sokağı olması lazım sokağın adı, girişten 1. veya 2. sokak sağdaki. girişinde biryerde tabela var "Fatih Zülkadir" adamın adı. bir tam bilet(milli piyango) alıp gidiyorsun rapor istiyorsun tam bileti verip, rapor senin. Kardeş durum çok ciddi bu dediğin adam ya rapor vermezse ? bu adam tanıdıkmı tanıdık birisi ise 2 tane tam bile aliyim farketmez.Mutlaka lazım yardımcı olun lütfen [Bu mesaj Jacklee tarafından 14 Kasım 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] yok kardeş gerçek %100 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ayayekokocambo said: said: Hardter, 14 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: sıkma sıkma öle bişey yapamaz bi kez tam bilete falan olucak iş deil onlar öle biriyse zaten oraya gıdılmezde 1 bılete tedavımı olur adam gibi konuş sıkma filan. adama yardım ediyoruz burda. sanki gidip tedavi oluyorsun. tavsiyen varsa söyle yoksa sus. bu ne gerizekalı herifmiş ya yalanmı söylücek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 adept necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ayayekokocambo said: said: Hardter, 14 Kasım 2005 16:53 tarihinde demiş ki: sıkma sıkma öle bişey yapamaz bi kez tam bilete falan olucak iş deil onlar öle biriyse zaten oraya gıdılmezde 1 bılete tedavımı olur adam gibi konuş sıkma filan. adama yardım ediyoruz burda. sanki gidip tedavi oluyorsun. tavsiyen varsa söyle yoksa sus. bu ne gerizekalı herifmiş ya yalanmı söylücek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 adept necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar