Asphyxiate Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yaa millet ben arkadaş ın i pod unu aldım.usb ye taktım daa içine şarkı bile atamamıştım ki Bi çıkariim dedim.. Çıkardım daa sonra çalışmadııı!!! :'( ühühüehğrğ!!! Yaa acil yardım ederseniz ne yabmam konusunda çok sevinirim!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bir arkadaşa sordum orta tuşuna bassın açılır açılmazsa geçmiş olsun dedi..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 menu tusuylaa orta tusaa basılı tut beklee bıraz calısmassaa gecmıs olsunn :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphyxiate Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 baba yabcak bişi yok yanii :.. yaa yok bole bişi yaa ufacık bişiden bozuldu alet... :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sorulan arkadass bendimmmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben aletı aldıgımdan berı 2. kez bozuluoo.sarjları cok boktann.. alet eskı nokıa lar gıbı cat dıye kapanıo alem bısey yaaa : D kımseye tavsıye etmıorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphyxiate Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yabcak bişi yok mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ıpod mini mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphyxiate Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ipod shuffle dio ama mini bişi bole... yaa benim de diil ark ın :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yaaa bakk ona bsıey demıgımm belkı salak aletınn pılı bıtmıstırr bazen ole aptalıklar yapar sarja tak beklee olmasaa otur ağlaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphyxiate Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yok baba olmuo sarj full da olm uo bi turuncu bi yeşil ışık yanıp sönüo:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Su iç su[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ozamnn su iç harbiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 soğuk olsun mümkünse ...[signature][hline]GM gören masum Player!! Koçum benim!! Zergling Şeytana uyan kaybeder aslan !!! Fazla zıplama arkana yaslan !!! Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 böle bi alet ısteee ne oldugu belırsızz her an hersey beklıyebılecegınnzz asrın ıcatıı... :D herkes alsınn :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphyxiate Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 beyler ortadaki tuşa basılı tutunca turuncu olan ışık yanıp sonuo sonra duruo ışık filşan kalmıo...sonra bi daa b asılı tutunca önceki olan şey dewam edio.. ordan bişi çıkar mı yaa ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar