JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Beyler ben Gold üyeyim Gold üyenin up yaparken ayrıcalıqı oluomu ? ben daha ayrıcalığının olduğunu göremedım walla üye olmadan once daha güzel up yapıodum sımdı üyeyim ne basıosam batlıo :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Anvilin ne zaman ne yapçaı belli olmaz , gold üyeligi bırak istersen cumhuriyet gold üyeside olsan anvil değişmez , anvil her zaman acı verir , ahhh ulan ahhhh[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 premiumla ilgisi yok bencede bazen +2ye yakarsın bazen +5tak die yaparsın şans işi ne yazıkki...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :D bı kere sansıma +1 wizard almıstım hıc durmadan hep low basmıstım baktım +8 oldu inanamadım sağıma solumna saldırdım bıdaha olur dıe deneıdm ama olmuo :( :))[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yaw bu arada hazır su topicin ıcındeyken sorayım :D normal bı insan 55de gold uye olduysa 1 ayda 60+ olurmu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 çok rahat,gerçi senin kasmana bağlı ohh be gold premiumum var %30fazla exp geliyo die ne güzel rahata alır kendini tüm ay boyunca yatarsan olamazsın :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 14 Kasım 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1ayda? 56dan 60a 3günde geçtimi çok ii hatırlıom (premium yoktu normal exp)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JacquieS_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ayıptır soramsı nasıl becerdın :D walla ben Aresde elmorad we buffer olmama rağmen party bulamıom bulsam bıle adamlar 8 kısı zombıe kesıo benıc aıqıolar :D buff wer dıe baff puff plas felan dıolar :D kasılmıo kardesım :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar