moonwalker77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Açıköğretimde 2 yıl üstüste kalırsak ve 3.sınıftaysak yaşımız da 26 ise okulu bitirebilmek için yapılacak birşey kalır mı?[signature][hline]YAN MI GELDİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Valla benım bıldıgım kadarı ıle 2 yıl ust uste kalırsan okuldan atıldıgın.Eh yasında baya gecmıs bana kalırsa bır AOF burasına gıdıp bılgı alman hatta askerlık subenede ugramanı onerırım durumun ne ıdır ne degıldır.Korkutmak ıstemem yasın dolayısı ıle zaten cok gec kalmısın jandarma ıle alıp gotururler don atlet bence askerlık subene kesınlıkle ugra!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bence garantiye bağlamadan askerliğe uğrama.Orada tutup gelicen de diyebilirler. Öyle duyuyoruz en azından ne kadar atmasyon bilmiyorum. Benimde yaş 24,açıköğretimi kaçırdım çıkmıyorum evden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bencede tecilin varsa süresi uğrama şubeye! kaldın diye alırlar walla![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben açık lisedeyım ocakta 18 olucak dıyelım 20 yasına kadar bıtıremedım askere caırdılarmı gıtmek zorundamıyım yoksa okulum var dıe gosterebılırmıyım?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 2 sene boyunca AOF okuyabilirsin. Sonra şutlarlar. Gene girersin vs. 29 yaşının sonuna kadar universite okuyarak askerlik tecil edilebilir. 29 dan sonrada askeri mahkemeye çıkarsın master,doktora vs için tecil ettirebilirsin. Yapanları tanıyorum. lise mezunu isen 16 ay askerlik yerine, kanadaya göç edebilirsin 36 ay çalışırsın 3 sene filli olarak çalışıp ve 3 sene boyunca vergi kağını alıp sonunda 1 ay askerlik yaparsın (dövizli). Bir efsaneye göre göz lazer merkezlerine gidip göz numaranı 8 numara üstüne çıkarırsan ve askeri hastaneye gidip ben çürüğüm dersen seni yasal hakkın olan nedenden çürük yapıyorlar sonrada gene gidip lazer merkezinde temizletiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 valla istersen aof de bi sınıfda 5 sene kal okuldan atmıyorlar sadece askeriye 2 sene icerisnde 1 sınıfı gecmeni istiyor eger gecemezsen ne olur inan bilmiyorum:)[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben efsane olmayan birsey soyliyim gidin dalagınızı aldırın askerlikten yırtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 afedersin ama sadece askerlikten kurtulmak için neden insan gerekli bir organını aldırır ya da aldırmak ister? çıldırdınız mı? şahan'ın beynini aldıran adam skecine döndü olay...[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 her turk asker dogar dı eskıden sımdı buyuksehırın sımarık cocukalrı kırk dereden kıvırtıyolar gıtmemek ıcın askere ahh ısraılde yasıycaktınız kız erkek zorunlu 3 sene yapıcaktınızde gorucektım[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 acelesi yok illaki alırlar alcakları zaman tekrar girersen tekrar uzatabılıyosun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Her Türk asker doğar evet ama aptal doğmaz. İtalyan mayınına basıp geberdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti başbakanının oğlunun düğününe italya başbakanı gelirse insan kendini aptal hisseder. Silahı satan avrupa besleyen destek veren avrupa. Sonra ben koç italyan fiat arabasını satsın diye gidip şehit olacam neden? Sonra ben öleceğim halkım ve vatanım için ama beni öldüren ite destek veren avrupayı ülkemdeki kimse boykot etmeyecek. Avrupa tatilleri yapacak benim kanımla yıknamış Türk pasaportlarıyla kurusıkı milliyetçiler. Kafama sıkıp gebertiyim kendimi bugun bu vatan için sadece şunu istiyorum Genelkurmay Başkanı avrupa Türk Düşmanıdır Hepsi bizi bölmek istiyor diyecek cesareti olsun. Ben öldükten sonra bir kişi çıksın sokakta bayrak elinde elçilikler önünde beni öldüren italyan mayını üreten italya devletini protesto etsin. Elbet ülke böyle satılmaya devam ederse bizimde ite köpeğe değil ama esas düşmanın kurşunu önüne atlayacak canımızı korumamız ilk andımız olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar