mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Benzer bi sorun yazılmıştı ama bulamadım c: ye yaniden sistem yüklerken partititonu silmiştim o sırada makina kitlendi ve restart yapınca yedeklerin bulunduğu D: yi C: olarak görüyordu iptal eddiğim partitionuda E: olarak oluşturdu E: ye windowsu kurdum ve E: bölümünün adını C: şuan C: görünenide D: yapmak istiyorum bu sürücü isimleri nerden değişir acaba? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bilgisayarım sağ tık,yönet,aygıt yöneticisi,disk yönetimi! istediğin sürücünün üstüne sağ tıkla sürücü harfi ve yolu değiştir![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyi güzel değiştirirsin ordan da bilgisayarın kafayı yer sonra. c: ile ilgili tüm reg girdilerin değişecek falan. program ayarları.. oof.. aman diyim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ewet iyice sapıttı şimdi yeniden formatlıycam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyide sistem kurulu olan partition i manage konsolu zaten degistirmene izin vermiyor diye hatirlimiyorum ben yanlismi hatirliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aslında ayarların gitmemesi lazım, kıytırık proglarda gider çünkü systemin yeri yüzdel bişili %systemroot% gibi bişi olarak gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Prophecy, 14 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki: iyide sistem kurulu olan partition i manage konsolu zaten degistirmene izin vermiyor diye hatirlimiyorum ben yanlismi hatirliyorum? Aynen bende öyle hatırlıyorum.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ewet sistem kurulu olanı değiştirmedi diğer partitionlarda değişiklik yaptım fakat programları oyunları falan bulamadı, herbişeyin yolunu tekrar göstermem gerekicek gibiydi, uğraşamadım ve partitionu silip yeniden oluşturunca C: olarak gördü tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ek bilgi: %systemroot% da registry'de saklanır. sonuçta yükleme anında bir kere c:blabla diye atandıysa partition değiştirmeyle düzelmez :D manuel değiştirmek gerekir ki, onun mümkün olduğundan bile şüpheliyim.[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar