mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Benzer bi sorun yazılmıştı ama bulamadım c: ye yaniden sistem yüklerken partititonu silmiştim o sırada makina kitlendi ve restart yapınca yedeklerin bulunduğu D: yi C: olarak görüyordu iptal eddiğim partitionuda E: olarak oluşturdu E: ye windowsu kurdum ve E: bölümünün adını C: şuan C: görünenide D: yapmak istiyorum bu sürücü isimleri nerden değişir acaba? Teşekkürler.
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bilgisayarım sağ tık,yönet,aygıt yöneticisi,disk yönetimi! istediğin sürücünün üstüne sağ tıkla sürücü harfi ve yolu değiştir![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyi güzel değiştirirsin ordan da bilgisayarın kafayı yer sonra. c: ile ilgili tüm reg girdilerin değişecek falan. program ayarları.. oof.. aman diyim.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ewet iyice sapıttı şimdi yeniden formatlıycam :(
Prophecy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyide sistem kurulu olan partition i manage konsolu zaten degistirmene izin vermiyor diye hatirlimiyorum ben yanlismi hatirliyorum?
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aslında ayarların gitmemesi lazım, kıytırık proglarda gider çünkü systemin yeri yüzdel bişili %systemroot% gibi bişi olarak gözüküyo
huntercik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Prophecy, 14 Kasım 2005 14:24 tarihinde demiş ki: iyide sistem kurulu olan partition i manage konsolu zaten degistirmene izin vermiyor diye hatirlimiyorum ben yanlismi hatirliyorum? Aynen bende öyle hatırlıyorum.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary
mrtolga Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ewet sistem kurulu olanı değiştirmedi diğer partitionlarda değişiklik yaptım fakat programları oyunları falan bulamadı, herbişeyin yolunu tekrar göstermem gerekicek gibiydi, uğraşamadım ve partitionu silip yeniden oluşturunca C: olarak gördü tekrar.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ek bilgi: %systemroot% da registry'de saklanır. sonuçta yükleme anında bir kere c:blabla diye atandıysa partition değiştirmeyle düzelmez :D manuel değiştirmek gerekir ki, onun mümkün olduğundan bile şüpheliyim.[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka.
Öne çıkan mesajlar