Arma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 El morad castle da dragonn tooh bossu çıkıyo mu çıkıyosa nerde çıkıyo? Eskiden kallugada ama ke de nerde bilmiyom bilen varsa söleyrbilir mi?[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 esland çölde yakalamıştım bi ara...[signature][hline]SG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Eslant'ta Apos'ların karşısında olan Uruk Hai lerin yanında.Troll'lerin arasında.Dark Mare'lerin Dark Stone'lerin orda cıktıgını gormustum.[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bana eslanddaki yeri lazım değil. Eslanddaki tüm spotları biliyorum. Bana el morad castle lazım.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 eee bide minik akrep boss warmış lufersonda içinde blast cıkıyomus o nezamanlar cıkıyo bileniniz warmıı[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii yandiq sizi Ç.dardanel sporu yaw neden banladınız UsakspoR u neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kallugada köperklerin ordamı? KE de kalluganın yakınlarında köpek bilen varmı? en yakın asgada diye biliyorum ve kalluga tarafı değil aksine zıt yönde[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 142.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 worm boss warmı?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 olurmu bea dalgamı gecion sen hehehe[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii yandiq sizi Ç.dardanel sporu yaw neden banladınız UsakspoR u neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: fenerbahce, 14 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: worm boss warmı?:P Gücün onamı yetiyor xD[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:182.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 el morad castleda çıkıyo dts sonra bide estlanttada çıkıyo .. Orclarda ise hem estlantta hemde lufersonda çıkıyo... Bide küçük bir not oneknightstanddeki erans baby lufersonda lvl slotu kapmak için estalnta atila çıktı diye bağırıyor shouttan bunu duyan yüksek lvli akıllı arkadaşlar gelip bana soruyo sonra abi cidden atilamı var estlantta die orclar kanmayın böle şeylere ati sadece luferson zombiede çıkar...[signature][hline]Elemental Gral [Bu mesaj KoRn3R0Th tarafından 14 Kasım 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: eXe, 14 Kasım 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Eslant'ta Apos'ların karşısında olan Uruk Hai lerin yanında.Troll'lerin arasında.Dark Mare'lerin Dark Stone'lerin orda cıktıgını gormustum. Aynen katılıyorum bende hep arkadaşın söylediği bölgelerde yakaladım ....KE üzerinde bu söylenen bölgeler dışında başka bi yerde görmedim hiç.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: IDeathEndI, 14 Kasım 2005 20:01 tarihinde demiş ki: said: eXe, 14 Kasım 2005 17:08 tarihinde demiş ki: Eslant'ta Apos'ların karşısında olan Uruk Hai lerin yanında.Troll'lerin arasında.Dark Mare'lerin Dark Stone'lerin orda cıktıgını gormustum. Aynen katılıyorum bende hep arkadaşın söylediği bölgelerde yakaladım ....KE üzerinde bu söylenen bölgeler dışında başka bi yerde görmedim hiç.... aman be son 3 kesişimdede bişi vermedi uğraşmıcam bi daha onla[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar