Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yaa ayıp denen bişi war nishaman acmmıonus o zaman boole diince useniom diolar madem o kadar owerpowered acın bi shaman blizz de gorsun shamanlarda anormal artısı desinki bunlar owerpowered nerfleyelim ama acmıonus aslında herkes bilio oole bişi olmadıını yaw bi de abso şimdi heal damage nuke felan dion da o zaman 80 çekit trap koyup daa ben adama yaklasmadan beni diken bnm hp kadar aimed critleyen 41 yarddan savasan BW hayvansı damage i olan trackla araısda dag bile warken beni bulan melee combatta essek gibi damage wuran huntera ne demeli ama sen de bende boole bi hunter olmadıgını bilioz cunku elinde 51 talent war saptırmayın artık yeter officall forumda bu tur topiclere millet bi tarafyla guluo deiştirin su huyu da kendinizi geliştirin madem shamana yenilion git item yap git pvp calıs ama olay yenmek yenilmek meselesi deil oole olsa anlıcam nie hiç kimse shadow prieste nerf die topic acmıo bunun tek acıklaması war cunku o HER İKİ TARAFTA da war yani nerflensede bufflansa da ne ally ne horde bişi kazanacak artık palalardan bıktım eşşek gibi bi classın çıkıp da bana neeeerf die baarmasında bıktım cok yasa vin disel cok yasa shaman kardeslii LEARN TO PLAY UR CLASS NOOB :D :D :D :D :D :D :D[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar