zgrw Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 benim gibi microsoft hayranı ve özgür yazılım düşmanı bi insanı kandırmayaı başardılar :D 3 yıldan sonra dayanamayıp firefox kullanmaya başladım :D bölğmdeki herkes, 3 yıldır bene firefox,linux,özgür yazılım fln diyor :) Ama ben sadece firefox ve linux kullancam :D yaşasın kapalı kaynak kodu, yaşasın Tutsak yazılım nihıahıhaı :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Linuxu 94 den beri tabansal olarak takip ederim ve kullanirim'da linux hernekadar densede windows kadar etkili deil neden dersek onemli olan bu os'lerin guncel hayatdaki yazilimlarla uyusmasi ama linux henuz tam olarak uyusma soz konusu deildir ve olamayacaktir. Windows ise bunda daha ustun'dur ama linux derseniz daha iyi'dir ve daha guclu bir sistemdir ama yetersizdir ve ole de olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bende firefox'u seviyorum ama yamaya yamaya ekleye ekleye helak oldum.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 siz de firefoxakafasıgirenler derneğine üye olun, siz de maxthon kullanın. hatta artık opera bile kullanabilirsiniz. beleş ne de olsa..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 şimdi bana biri anlatsın... biri neden firefox'a karşı olur? işin içinde para yoksa kendi yazdığın, parayla sattığın program vs... neden kapalı kaynak kodu yanlısı olursunki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 çünkü bir programın iyi duygularla ve idealist fikirlerle yazılmış olması en iyisi olduğu anlamına gelmez.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iyi kriterlerinin de öznel olduğunu da işin içine katarsak, genişleyebilirlik ve stabiliteyi ön planda tutanlar için firefox en iyisi. misal resimdeki gibi bir şeyi başka bir tarayıcıda yapabiliyor musunuz? [spo1=tıkla][/spo][signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike![Bu mesaj Rahan tarafından 14 Kasım 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bakalım Mum_Chamber Rahan'ı altedebilecek mi... Beyler her şeyi hırs yapıp saçma sapan kavgalara girişmeyin isteyen kullanır istemeyen kullanmaz bu kadar basit.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 lol murk :D hırs kim kavga kim? rahancım, tabii ki de yapamıyorsun. sonuçta açık kodun getirisi o. ama javascript hatta html kodlarını adam derleyemeyen başka bir browser var mı sen de onu söyle :D sonuçta benim bir browserdan ilk beklentim web sitelerini düzgün derlemesi. browser benim amacım değil, aracım olmalı.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 murk ne hırsı ne kavgası allasen. ? hiçte bi kere firefox adam gibi derliyor asıl ie biraz fazla geniş herşeyi kabul ediyo :D sorun çıkaran siteler var tabi onun için de sağ tıklayıp view this page in ie diyorum, ama en azından zart zurt spyware pencereleri çıkmıyo karşıma =) kısaca her browserın iyi olduğu konular farklı. yannız firefox 1.5 dan aşırı umutluyum deli hızlanmış ve bir ton şey güzelleşmiş betadan çıksın kesin sana da kurduracak firefoxu :p[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kursammı kurmasamm mı???[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya yanlış anlaşılma var bak :D ben firefox kurdum, bir süre de kullandım zaten. yine kurar, yine kullanırım. ben sadece ie'nin derleme motorunu kullandığından maxthon derleme konusunda süfer diyorum :D yoksa hiçbir kuvvet bana ie kullandıramaz. aman allah korusun. @shag: kur bence. insan farklı şeyler deneyerek hiçbir şey kaybetmez. iki gün denersin. iki gün sonra da maxthon kurarsın. sonra maxthonda kalırsın zaten :P[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Rahan, 14 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki: iyi kriterlerinin de öznel olduğunu da işin içine katarsak, genişleyebilirlik ve stabiliteyi ön planda tutanlar için firefox en iyisi. misal resimdeki gibi bir şeyi başka bir tarayıcıda yapabiliyor musunuz? [spo1=tıkla][/spo] Ne yazık ki evt :D :D GraseMonkey'in IE karşılığı Tris :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 firefox hem hızlı.. hemde tab olayı harika cok işime yarıyo[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 firefox ownz[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 linuxu nasıl kurarım? nasıl geliştirirm? bilgisi olan açıklıabilir mi?[signature][hline]NO loving embrace to see me through this tedious path I've chosen here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yazdığım kodlar hala kapalı ;) sadece firefox ve linux kullanmaya başladım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar