Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda benide kandırmayı başardı bu linux severler :)

zgrw

Öne çıkan mesajlar

benim gibi microsoft hayranı ve özgür yazılım düşmanı bi insanı kandırmayaı başardılar :D 3 yıldan sonra dayanamayıp firefox kullanmaya başladım :D bölğmdeki herkes, 3 yıldır bene firefox,linux,özgür yazılım fln diyor :) Ama ben sadece firefox ve linux kullancam :D yaşasın kapalı kaynak kodu, yaşasın Tutsak yazılım nihıahıhaı :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Linuxu 94 den beri tabansal olarak takip ederim ve kullanirim'da linux hernekadar densede windows kadar etkili deil neden dersek onemli olan bu os'lerin guncel hayatdaki yazilimlarla uyusmasi ama linux henuz tam olarak uyusma soz konusu deildir ve olamayacaktir.

Windows ise bunda daha ustun'dur ama linux derseniz daha iyi'dir ve daha guclu bir sistemdir ama yetersizdir ve ole de olacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi kriterlerinin de öznel olduğunu da işin içine katarsak, genişleyebilirlik ve stabiliteyi ön planda tutanlar için firefox en iyisi.
misal resimdeki gibi bir şeyi başka bir tarayıcıda yapabiliyor musunuz?
[spo1=tıkla][/spo][signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!

[Bu mesaj Rahan tarafından 14 Kasım 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bakalım Mum_Chamber Rahan'ı altedebilecek mi... Beyler her şeyi hırs yapıp saçma sapan kavgalara girişmeyin isteyen kullanır istemeyen kullanmaz bu kadar basit.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

lol murk :D hırs kim kavga kim?

rahancım, tabii ki de yapamıyorsun. sonuçta açık kodun getirisi o. ama javascript hatta html kodlarını adam derleyemeyen başka bir browser var mı sen de onu söyle :D

sonuçta benim bir browserdan ilk beklentim web sitelerini düzgün derlemesi. browser benim amacım değil, aracım olmalı.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

murk ne hırsı ne kavgası allasen. ?
hiçte bi kere firefox adam gibi derliyor asıl ie biraz fazla geniş herşeyi kabul ediyo :D
sorun çıkaran siteler var tabi onun için de sağ tıklayıp view this page in ie diyorum, ama en azından zart zurt spyware pencereleri çıkmıyo karşıma =) kısaca her browserın iyi olduğu konular farklı.
yannız firefox 1.5 dan aşırı umutluyum deli hızlanmış ve bir ton şey güzelleşmiş betadan çıksın kesin sana da kurduracak firefoxu :p[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

ya yanlış anlaşılma var bak :D

ben firefox kurdum, bir süre de kullandım zaten. yine kurar, yine kullanırım. ben sadece ie'nin derleme motorunu kullandığından maxthon derleme konusunda süfer diyorum :D

yoksa hiçbir kuvvet bana ie kullandıramaz. aman allah korusun.

@shag: kur bence. insan farklı şeyler deneyerek hiçbir şey kaybetmez. iki gün denersin. iki gün sonra da maxthon kurarsın. sonra maxthonda kalırsın zaten :P[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 14 Kasım 2005 13:57 tarihinde demiş ki:
iyi kriterlerinin de öznel olduğunu da işin içine katarsak, genişleyebilirlik ve stabiliteyi ön planda tutanlar için firefox en iyisi.
misal resimdeki gibi bir şeyi başka bir tarayıcıda yapabiliyor musunuz?
[spo1=tıkla][/spo]

Ne yazık ki evt :D :D
GraseMonkey'in IE karşılığı Tris :D
Sosyal ağlarda paylaş

yazdığım kodlar hala kapalı ;) sadece firefox ve linux kullanmaya başladım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...