Davion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bu aleti kullanan yada böyle konularda bilgi sahibi olan birileri varsa bu aletin işe yarayıp yaramadığı hakkında görüşlerini alabilirmiyim..http://www.hemenkasyap.com/[signature][hline]Female Body InspectorÜcretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Alet çalıştığım spor salonunda var denedim profesyonel kullanıcılar için oldukça etkili ancak yeni kullanıcılar için biraz kullanışsız beli iyi konrol edemezsen sakatlanma riskin yüksek bi alet çalışırken sürekli kendini kontrol etmen lazım. not:Alet göbek eritmekten ziyade karın kaslarını güçlendirmeye yönelik.Bunun yerine evde kendi yapabileceğin çok tekrarlı mekik çalışmalarını tavsiye ederim.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Buda sonuçta mekiki hareketinin farklı bir versiyonu değil mi? Birde şey soracam bu alet sağlam bişey mi bari görünüşte plastikten yapılma bişey gibi duruo. Yani sertlik derecesini arttırdığımızda elimizde kalmasın.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bu aletin pek çok çeşidi mevcut kaliteli bi aletse elinde patlamaz gayet güzel kullanırsın ancak adi bişiyse çok çabuk deforme olur yay esnekliği ve ritmi bozlur buda çalışma verimini düşürür. Evet buda mekiğin bi versyonu ancak şöyle düşün çok yüksek kuvvet ayarında kullanırsan mide baklaların ölçü alır kaslar kuvvetlenir ancak bunun üzerini kaplayan yağ tabakası erimez ve mide kasların güçlü olsa bile yağları eritemediğinden daha şişko görünürsün amacın ince bi bel ise presibin çok küçük kuvvet ayarı yaparak çok tekrarla çalışmak o zmaan mide kasların çok fazla kalınlaşmaz ama yağları erittiğin için kaslar kendini daha güzel gösterir.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sauna Belt mi alsam yoksa 6 Second Abs mi alsam karar veremedim. Ama galiba 6 Second Abs'i ileride kas yapmak içinde kullanabilirim.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 beyler rica ediyorum inanmayın böyle saçma seylere. hatta google da falan comercial ab builders diye aratın ne kadar saçma olduğunu öğrenin..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Nasıl saçma şey derken anlamadım saçma olan şeyi? Bilgimiz varmı açabilir miyiz konuyu?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu tarz kanallarda ab shaper dan önce ab shaper dan sonra diye satılan seyler YALAN !! o dallamalar bu aletlerle mi karın kası yaptılar sanıyosunuz. ama bu aletler türkiyeye geldiğine göre alan zeki insanlar var alın almayın desemde alcaksınız nede olsa..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya sitenin ismine bak hemenkasyap off alın birader alın başka birşey demiyorum..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben 4 yıldır bu sporun içindeyim o aletlerle o vücudun yapılmadığını biliyorum ama sende aletin ne işe yaradığını bilmeden atıp tutuyosun biraz daha konuya hakim olup eleştiri yaparsan aleti alıcak arkadaşa ve okuyanlara daha faydalı olur.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 O aleti kullanarak Ronnie Coleman gibi olamazsın bunun herkes farkında ama mide kası gerçekten çalıştırması en zor kaslardan biridir. Bu nedenle hiç olmazsa aletin en azından azda olsa faydası olabilir. Kas yapmak için olmasada yağları eritmek için işe yarıyor olabilir.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya ben dün biraz sert çıkmışım ama bu sadace iyi niyettendi. Bu tarz reklamları görünce sinirleniyorum çünkü benimde dostlarım var bunları alıp sonra 1000 pişman olan sadece uyarmak istedim..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 +1 reklamların çoğu abartılı ve gerçekten uzak buna katılıyorum.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar