Somber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 selam! kralin elinde nasil bir asa ta$idigini bu sabah gordum sonunda.. yalniz hala kralin giyecegi ozel elbiseyi merak ediyorum, elinde ss olan varsa yollayabilir mi?.. [spo1=Kral][/spo] [signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher[Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 14 Kasım 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sizin kral noobun en önde gideni adam cz ye girince millet np kapmak için ona dalıyo kral dediğin öle olmalı sadece halkına deil orclara yardım etmeli dimi ama her seferinde 500 np lıp giriyo heralde czye:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 :D kim seçmiş la bu kralı :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 142.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bende Karus'um :) Elmoradlarin krali denk geldi onun SS ini koydum.. bu arada resim gercekten acilmiyo mu?[signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher [Bu mesaj Somber tarafından 14 Kasım 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 civcivlilere hitab ediyo[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 [spo1=Tıkla][/spo][signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm![Bu mesaj Gothic tarafından 14 Kasım 2005 15:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Görüntü olarak hiçte fena durmuyor özelliklerinide bilmek lazım..... -Peki bilen varmı ? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 gothic açılmıyo la[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: IDeathEndI, 14 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki: Görüntü olarak hiçte fena durmuyor özelliklerinide bilmek lazım..... -Peki bilen varmı ? (: özellikleri iyi hava atar :D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 editlicem dur :D[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Gothic, 14 Kasım 2005 15:21 tarihinde demiş ki: editlicem dur :D bilmiyosan yazma kardeşim git lvl kas allah allah :D:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x 9xxxx HeaveN laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: DioNea, 14 Kasım 2005 15:20 tarihinde demiş ki: gothic açılmıyo la editledim[signature][hline]Yasama sevincimi kaybettim ve tutkum kalmadi söndü Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ah bi de ben ogrenebilsem $u spoiler i$ini :)[signature][hline]Class : Rogue/Assasin Level : 5x Np : 5xxx Server : Cypher Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Nasıl gral oLunuor Sorma sahip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sanırım ilk 10 daki en iyi clan liderleri oy ile seçilip olabiliyo[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 aresin gralı kim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 henüz yok[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: Owned_By Server : Ares Lvl: 66 Nation: org :D Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: DioNea, 14 Kasım 2005 15:14 tarihinde demiş ki: sizin kral noobun en önde gideni adam cz ye girince millet np kapmak için ona dalıyo kral dediğin öle olmalı sadece halkına deil orclara yardım etmeli dimi ama her seferinde 500 np lıp giriyo heralde czye:D Bilgisayarı kasıo O/B ekran kartı var o yüzden:)[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 kralları diğer clan leaderleri diil sanırım lvl 20 olan oy kullanabiliyo ben :::dark_pwer:::'e 9 oy kullandım arkadaşın charlarından falan leader oldu ama bizi görmüo :P[signature][hline]Np-14k job-kasar hood(archer) clan-NoComment(cypher) name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar