Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Test Center acildi. izlenimler.

maxrep

Öne çıkan mesajlar

ya ben bide şeye sinir oldum char ekranın solunda , eskisi gibi yüzümüze dönüp sceen alamıyoruz hatta artık önden görünüşümüzü sadece character ve inventory bölümünde görebilicez bazen görüntü açıları kafayı yedirtiyor sağ tuşla dönmeye çalışırken yanlışlıkla bi yaratığa skill yapıyosun hadii bide onunla uğraş pff[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 13 Kasım 2005 10:42 tarihinde demiş ki:
ya ben bide şeye sinir oldum char ekranın solunda , eskisi gibi yüzümüze dönüp sceen alamıyoruz hatta artık önden görünüşümüzü sadece character ve inventory bölümünde görebilicez bazen görüntü açıları kafayı yedirtiyor sağ tuşla dönmeye çalışırken yanlışlıkla bi yaratığa skill yapıyosun hadii bide onunla uğraş pff
chase kamerayı kapat yüzünü görürsün[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ilk basta herkes ayni olcak fln denmisti burda.. statlarin ayni olabilir ama speciallari da herkes ayni sekilde kullanmicak. 2 gundur tc de dueller izliorm gyt gusl kapismalar oluo.. sahsen ben cok lag da yasamadim. bugn lvl16 biriyle duel yaptim ki ben 10um daha.. mantik olarak bni cok rahat kesmesi gerekir. kiyafetler ayni pikelar ayni. yine de double incap ettim adami. cok zevkliydi cekismeli oluo, hangi speciallari kullancagini bilmedigin surece istedigin kdr ii silahin olsn ya da lvlin 2-3 yuksek olsun onemli diil. isinmaya basladim sisteme..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

izninle burada yayınlayalım istersen !
said:
alante, 13 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
Oyunda kalmak isteyen Jedi lar için yeni gelişmeler:
(Ben hala bırakmayı düşünüyorum.)

Forumlardan alıntıdır.
Saber throw kd yapmıyor ama snare yapıyor. KD oyundan kalktı.
Her buff için harcanan Action % 50 azaltıldı.
Force run süresi 3 sn den 10 sn ye çıktı. Cooldown is 2 dk civarı.
Force Block %100 block 20 sn cooldown 1 dk.
Blixtev Jedi için armor gerektiğini sonunda farkediyor ve diyor ki NGE yayınlandıktan sonra bakarız..
İyi haber artık light saberda damage pearlden değil kabzadan geliyor. Ayrıca 4. gen saber kullanımı 78 level'e düşürüldü.

TC - Bria
4th Gen
CL 78
Min dmg 221
Max dmg 461

(300-542) olan jedi lar var. Umut verici :)

3rd Gen
CL 70
Min 193
Max 403

2nd Gen
CL 54
Min 142
Max 296

1st Gen
CL 38
Min 119
Max 246

Crystal/Pearl Conversions
TC- Bria (ortalama 100 damage pearllerin NGE sonrası dönüşümleri.)

15/16 Pearl
12/13 Pearl
11/12 Crystal
14/15 Crystal
15/16 Pearl
14/15 Pearl
14/15 Crystal
14/15 Crystal
12/13 Pearl
14/15 Crystal
11/12 Crystal
15/16 Crystal
14/15 Pearl

Ayrıca 90 lvl'de 5.gen saber gelebilirmiş...

Elder robe 1250 health veriyor. 80. seviye force heal: 3k iyileştiriyor ama cooldown 15 sn :)
Niye bu kadar smiley olduğuna kızanlarınız olabilir. Ama gülüyoruz ağlanacak halimize diyorum.
Bunun betası en az 2 ay sürebilir. CU tam oturdu demişken bunu getirdiler. Bence iyi oyuncu veya kötü oyuncu yine ortaya çıkmayacak. Ayrıca ne savaş sırasında chat yapmak mümkün ne de belli bir hedefe kitlenmek. Düşünün zor bir zindanda belli bir hedefe yoğunlaşırken, diğer hedef aranıza girerse ne olur. Herkes agro olur bütün planlar altüst.
Neyse iyi oyunlar.
[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

oyun daha berbat oldu... neden klayveyedeki tuslardan özel attacklarai sec.. ama sol tusa basarken (gelişi güzel hareketler yapıyor) sag tusa basayimda çalışssın diye beklemek.. çok can sıkıcı. target hedeflemek çok uğraş gerektiriyor.. agro olayı ise çok sinir bozucu. yakınlarında başka bir yataık npc varsa hemen agro oluyor ve işin bitiyoır.. ve 3 defa üst üste incap olma olayı yok. 2 dk içinde bir defa daha incap oldumu doğru clone centerdasınız...
Bugün live a geçileceğini duymuştum. fakat bu buglarla live geçmez umarım..
TC6 da wokie BH açtım.. görev alması gereken npc ortalarda yoıktu. X38 aracını görwevle aldım ama binemedim bir türlü. Acana cüssesi mi büyük geldi. araç için . :)
. Carbine si muhteşemdi BH nin.. ilk Carbine ile başlıyor ve sn de 5 civarı atış yapabiliyor. ve rangedlerde silah atışı yaptıktan 20 atış civarından sonra silah dolduruyor (şarjör).. sonra mouse üzerinden parmağı çekip tekrar basmak gerekiyor...
.
kafadan iki aydan önce adam olmaz buoyun.. yeni patch ler falan filan... robeler de kandırmaca...[signature][hline]eclipse
ulubatli hakan
vodo
jedi padawan
noob
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...