Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ya ben bide şeye sinir oldum char ekranın solunda , eskisi gibi yüzümüze dönüp sceen alamıyoruz hatta artık önden görünüşümüzü sadece character ve inventory bölümünde görebilicez bazen görüntü açıları kafayı yedirtiyor sağ tuşla dönmeye çalışırken yanlışlıkla bi yaratığa skill yapıyosun hadii bide onunla uğraş pff[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Numpad üzerinde del tuşuna basarsanız, "free camera seçeneği aktif oluyor", karakterin yüzünü görebilirsiniz. Ayrica combat esnasında, free mouse ile oynamak daha kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çok saol lynx ya[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Gwindon, 13 Kasım 2005 10:42 tarihinde demiş ki: ya ben bide şeye sinir oldum char ekranın solunda , eskisi gibi yüzümüze dönüp sceen alamıyoruz hatta artık önden görünüşümüzü sadece character ve inventory bölümünde görebilicez bazen görüntü açıları kafayı yedirtiyor sağ tuşla dönmeye çalışırken yanlışlıkla bi yaratığa skill yapıyosun hadii bide onunla uğraş pff chase kamerayı kapat yüzünü görürsün[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 aha birisi cevap vermiş bende okumadan atladım =) neyse post kasıyorum işte =P[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 lynx saol walla ben de hep oturup screen aliodm :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ne zamn butn serverlara gelcek bu nge? bazilari 15 dio bazilari 22 dio kafam karisti[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yarin yüklenmeye baslayacak. ama bir gün sürer yüklenmesi[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ilk basta herkes ayni olcak fln denmisti burda.. statlarin ayni olabilir ama speciallari da herkes ayni sekilde kullanmicak. 2 gundur tc de dueller izliorm gyt gusl kapismalar oluo.. sahsen ben cok lag da yasamadim. bugn lvl16 biriyle duel yaptim ki ben 10um daha.. mantik olarak bni cok rahat kesmesi gerekir. kiyafetler ayni pikelar ayni. yine de double incap ettim adami. cok zevkliydi cekismeli oluo, hangi speciallari kullancagini bilmedigin surece istedigin kdr ii silahin olsn ya da lvlin 2-3 yuksek olsun onemli diil. isinmaya basladim sisteme..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 tuşlara basıp bekleme devri bitti yani güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 izninle burada yayınlayalım istersen ! said: alante, 13 Kasım 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Oyunda kalmak isteyen Jedi lar için yeni gelişmeler: (Ben hala bırakmayı düşünüyorum.) Forumlardan alıntıdır. Saber throw kd yapmıyor ama snare yapıyor. KD oyundan kalktı. Her buff için harcanan Action % 50 azaltıldı. Force run süresi 3 sn den 10 sn ye çıktı. Cooldown is 2 dk civarı. Force Block %100 block 20 sn cooldown 1 dk. Blixtev Jedi için armor gerektiğini sonunda farkediyor ve diyor ki NGE yayınlandıktan sonra bakarız.. İyi haber artık light saberda damage pearlden değil kabzadan geliyor. Ayrıca 4. gen saber kullanımı 78 level'e düşürüldü. TC - Bria 4th Gen CL 78 Min dmg 221 Max dmg 461 (300-542) olan jedi lar var. Umut verici :) 3rd Gen CL 70 Min 193 Max 403 2nd Gen CL 54 Min 142 Max 296 1st Gen CL 38 Min 119 Max 246 Crystal/Pearl Conversions TC- Bria (ortalama 100 damage pearllerin NGE sonrası dönüşümleri.) 15/16 Pearl 12/13 Pearl 11/12 Crystal 14/15 Crystal 15/16 Pearl 14/15 Pearl 14/15 Crystal 14/15 Crystal 12/13 Pearl 14/15 Crystal 11/12 Crystal 15/16 Crystal 14/15 Pearl Ayrıca 90 lvl'de 5.gen saber gelebilirmiş... Elder robe 1250 health veriyor. 80. seviye force heal: 3k iyileştiriyor ama cooldown 15 sn :) Niye bu kadar smiley olduğuna kızanlarınız olabilir. Ama gülüyoruz ağlanacak halimize diyorum. Bunun betası en az 2 ay sürebilir. CU tam oturdu demişken bunu getirdiler. Bence iyi oyuncu veya kötü oyuncu yine ortaya çıkmayacak. Ayrıca ne savaş sırasında chat yapmak mümkün ne de belli bir hedefe kitlenmek. Düşünün zor bir zindanda belli bir hedefe yoğunlaşırken, diğer hedef aranıza girerse ne olur. Herkes agro olur bütün planlar altüst. Neyse iyi oyunlar. [signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 oyun daha berbat oldu... neden klayveyedeki tuslardan özel attacklarai sec.. ama sol tusa basarken (gelişi güzel hareketler yapıyor) sag tusa basayimda çalışssın diye beklemek.. çok can sıkıcı. target hedeflemek çok uğraş gerektiriyor.. agro olayı ise çok sinir bozucu. yakınlarında başka bir yataık npc varsa hemen agro oluyor ve işin bitiyoır.. ve 3 defa üst üste incap olma olayı yok. 2 dk içinde bir defa daha incap oldumu doğru clone centerdasınız... Bugün live a geçileceğini duymuştum. fakat bu buglarla live geçmez umarım.. TC6 da wokie BH açtım.. görev alması gereken npc ortalarda yoıktu. X38 aracını görwevle aldım ama binemedim bir türlü. Acana cüssesi mi büyük geldi. araç için . :) . Carbine si muhteşemdi BH nin.. ilk Carbine ile başlıyor ve sn de 5 civarı atış yapabiliyor. ve rangedlerde silah atışı yaptıktan 20 atış civarından sonra silah dolduruyor (şarjör).. sonra mouse üzerinden parmağı çekip tekrar basmak gerekiyor... . kafadan iki aydan önce adam olmaz buoyun.. yeni patch ler falan filan... robeler de kandırmaca...[signature][hline]eclipse ulubatli hakan vodo jedi padawan noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 slice kalkıyomu acaba?[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 live a bu haliyle geçirip heralde deli edecekler yine bizi herşey buglu combat screen gelmiyor sağ tıklayıp yeni pencere açamıyorsun ui zayıf grafiklerde halen eksiklikler var bakalım neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar