geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 2 günden eski konuların güncellenmesi için, forumlarımıza atmış oldugunuz mesaj sayısı en az 250 olması gerekmektedir. Bu uygulamanın sebebi, fake üyelik açıp, eski konu baslıklarını güncelleyerek, diger kullanıcılarımızı rahatsız edenleri önlemektir, anlayışla karşılanması umuyoruz. (eski konuyu uplamak istedim olmadı) beyler arama sonucunda bulduğum eski topic te tam bi açıklama yoktu çelişkili şeyler vardı.tam olarak ko asist guardı nasıl kullaıldığını bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum!!![signature][hline]olmassa olmuyor abi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu konu hakkında bişey bilen yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sanıyorum ilk 5 clanların lider ve asistleri kullanabilio.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord quake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kargili Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: geri_donecem, 14 Kasım 2005 11:32 tarihinde demiş ki: 2 günden eski konuların güncellenmesi için, forumlarımıza atmış oldugunuz mesaj sayısı en az 250 olması gerekmektedir. Bu uygulamanın sebebi, fake üyelik açıp, eski konu baslıklarını güncelleyerek, diger kullanıcılarımızı rahatsız edenleri önlemektir, anlayışla karşılanması umuyoruz. (eski konuyu uplamak istedim olmadı) beyler arama sonucunda bulduğum eski topic te tam bi açıklama yoktu çelişkili şeyler vardı.tam olarak ko asist guardı nasıl kullaıldığını bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum!!! evet ilk 5 clan lideri ve asistleri kullanabiliyo baskası degil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar