kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 thrash metal ama bol bol efekt leri olan quake ve half life taki efektler gibi olan gaz muzıklerı olan bi grup arıyorum bilen??[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 elektronik ogeleri yuksek kullanan thrash grubu bulamazsin ama o tarza en yakin ornek Voi Vod grubudur. Kanadali thrasherlar. Uzay takintisi olan tipler[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 fear factory de olabilir, özellikle son iki albümleri techno-trash sayılır neredeyse...[signature][hline]...Nevermore... [Bu mesaj CravingReaver tarafından 13 Kasım 2005 08:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhinovanion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Deathstars olabilir... Ama tabi ben sana Rhapsody ve King Diamond tavsiye ediim :)[signature][hline]Lhinovanion, Uzak zamanda Ebu Hureyre idi, HorseLords kanını taşıyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Slipknot ta biraz girer..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 http://www.ocremix.org/game/111/ burada 6 tane mp3 var. doom II nin soundtrackindeki şarkıların remixlenmiş halleri ve tam istedigin gibi. edit: ilk doomun soundtrackini vermişim. onlar pek istedigin turden sayılmazlar. [Bu mesaj elvyn tarafından 13 Kasım 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Aradığın şey Industrial Metal Fear Factory, Strapping Young Lad, Static X, Pain, hatta biraz zorlarsak Rammstein bile diyebilirim. Fear Factory - Demanufacture Static X - Cold Pain - Rope Around My Neck Strapping Young Lad - Love? bu şarkılara bir bak sen.[signature][hline]This is the hour we bring it down. In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 machinae supremacy!!!![signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mudvayne?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Static-X işte.Aradığını sölemiş jester sana.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 White Zombie dememiş kimse :)[signature][hline]Be quiet and drive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar