sickness17 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 arkadaşlarım bana bişey dedi. çook büyük miktar paralar veya dikkat çeken itemler silinmişşti ya. onların dupe olmayanları charlara geri geleceekmiş yarın. doğrumu bu?[signature][hline]Knight Online 'da arkadaşlık, dostluk ve yardımlaşma yoksa benim için ko da yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 GM NotiCESinde Türkce olarak Silinen Hicbir item GEri VErilmeyecektir Demisti..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickness17 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ozamn kötü oldu yaw. ama inşallah olur. bizim cafedekilerin ağzında bu haber. inşallah olur diyim...[signature][hline]Knight Online 'da arkadaşlık, dostluk ve yardımlaşma yoksa benim için ko da yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 OLMasin KArdesim 50 lvl adamda bile ROM Vardi Tertemiz oldu ..[signature][hline]n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sickness17 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ama bende dupe olmadığına yemin edebileceğim itemler ve biraz para vardı. hepsi silindi. ben onları istiyom ne yapayım. bişeyim kalmadı. :'([signature][hline]Knight Online 'da arkadaşlık, dostluk ve yardımlaşma yoksa benim için ko da yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Zaten madem dupe olmadığını biliyolardı neden sildiler? Adam gibi bi araştırıp yapsalardı... Aman yaa yeter bu konuda konuştuğum gelirse buyursun gelsin... Gelmiyosa... Neyse...[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar