flood83 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Oyunun ps2 versiyonunu gecen bir net cafede oynadım ve türk spiker vardı gayette guzeldi bunun pc için olan bir batch i falan varmı bilen varsa link vb.. verirse sevinirim şimdiden saolun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hasan mustan yapmışsa ben de istiyorum[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 batch yoktur da patch wardir :P www.gamecopyworld.com istersen bi bak o da olmazsa bi tane futbol oyunlari turk sitesi vardi aklima gelmedi simdi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 nesi güzel onun ya.. sacma sapan bişey.. bişey yapiyosan egonu tatmin etmeye çalışmada git kas biraz ercan taner koy ne bliim bişey koy.. söylediklerin yerine uysun.. adamla yanyana gidiyoruz adam faul maul yok düşüyo hakem faul veriyo süper zeki spiker : "çok sert bir müdahale sayin seyirciler" durup dururken gol diye bağırmasına ne dersiniz?[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 benim arkadas çok iyi spikerlik yapıyo[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bizim burada bi kafede PS2 için PES5 Türkçe spiker var yani patchlenmiş,ben beyenmedim şahsen pek birşeye benzemiyor,kelime haznesi çok dar...[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar