angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 arkadaslar ben biraz cahilimde ipod'un mp3 calardan farkı nedir..extra ne ozelligi var bide neden bu kadar pahalı.. beni aydınlatırsanız sevinirim...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Aslında çok büyük bi farkı yok Apple ın iPod u çıkarırkenki amacı korsan müziği engellemek ve herkesin ucuz fiyatlara lisanslı mp3 yüklemesini sağlamaktı.. Böyle bi pazar içinde iPod u tasarladı. Bu yüzden iPod taki şarkılar başka bir bilgisayara atılamaz (en azından iTunes yoluyla).. Tasarımı ve aksesuarları güzel, hafıza boyutları büyük olduğu için bütün dünyada birden gözde oldu ve diğer mp3 playerlardan ayrı bi yerde tutulmaya başladı.. hatam varsa düzeltin..[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 i pod uım var memnunum ve mutluyum =)[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Her topiğe yazdığım gibi: iPod'u geç, Creative ZEN Touch çok daha kaliteli ses açısından. Daha da ucuz. İçinde gereksiz para eden oyunlar da yok.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 lisanslı mp3 nasi oluyo yaw???[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 baya parasıylan mp3 oluyo.. parayı verion mp3 ü alıon faturasıda lisansı ;)[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 vay be..bunu da ilk defa duydum.türkiye'de var mı bole bir uygulama yane lisanslı mp3 satan mekan?[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 mekan satmiyo, netten aliyosun. mesela itunes, veya napster...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Efenim ıpod un bir kac guzel yanları var dıer mp3lere olmayan ozelelrı var ornek olarak 20gb lık bır mp 3 calrın var istediin şarkıyı bulmak sana buyuk bır ezıyet olur başka mp 3lerde bole durumlarda ama ıpod un dokunmatık gıbı bır sıstemı var parmaıgın gezıdrdıınde asagı yukarı dogru senın parmak hızına gore hızlanıyor o yonden cok ıyı.Gorunus olarak da + ozellık.Ses kalitesi olarak da guzel.Ekranıda yeterınce geniş. Gelelim eksilere Ipod ıcın yapılan ıtunes programını acan her yenı ıpod kullanıcısı kesınlıkle ılk 2 gun sınır krızı gecırıor *lan bu aleti şimdi parcalarım* gibilerinden oluyorsun cunku prgoram bıraz karmasık.İkinci eksisi ise kulaklıkları nın goruntusu cok hos beyaz renk ama cok hassas.Kucuk bır carpmada bıle bozulabılıyor. Elımden geldıınce yardım etmeye calıstım ıpod la ılgılı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Creative Zen Touch'da da touchpad var. Ve bence çok kullanışlı iPod'a göre çünkü düğmeleri de var. Dolayısıyla holdda değilken kazayla saçmalamıyor. Ses düğmesi var mesela. Parmağını döndürünce yalnışlıkla kulaklarına zarar veremiyosun. Ki veremezsin programsız sesi çok kısık. Ama ZEN Touch direk coşmuş bir ses var, sonuna kadar açınca koy masaya yataktan dinle ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 valla ipodun fiyatı biraz da herkesin dilinde ve trend olduğu için pahalı, creativein ürünleri aynı kalitede hatta daha kaliteli ve daha ucuz, ama yine de piyasacı gençlik ipodu tercih ediyor...[signature][hline]TAKE NO PRISONERS...TAKE NO SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Oh be. Beni ve de gerçekleri anlayan bi pati çıktı sonuçta :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 creative dizayn konusunda cok basarisiz, odun gibi aletler yapiyolar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben arkadasın birinde creative mp3 calar gormüştüm.4 gb lık.. ama tek satır ekranı vardı.. parçaları bulmak zor olmuyomu?4 gb nerden baksan 1000 parça eder...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bende 20 gb var. Son derece sağlam. Kalın ve iri olabilir ama defalarca yere düşmesine rağmen en ufak hasar yok. At bakalım iPod'u yere nooluyo. Tabi defalarca atıcaksın :D Ayrıca dizaynı bence o kadar da kötü değil ki ben mp3 player'ı bakıp bakıp mutlu olmak için değil müzik dinlemek için alıyorum. Creative de müzik konusunda daha kaliteli.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Arkadaşlar allahaşkına bır ıpod la bı creatıve ı yanyana koyun bakın daha hıcbır ozellıgıne bakmadan gorunusu yetıyor ıpod un cogu arkadas trend demıs bu alet nasıl trend olmuş pekı?Cogu ınsan beenmıs sevmıskı trend olmus.:) Creative nie trend olmamıs acaba???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Trend olan her şey kaliteli midir? Görünüşüne değil ses kalitesine bakarım. Sesi çıkmıyo be iPodların :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 hocam bı tuturmussun ıpod dan ses cıkmıyor cıkmıyor aslında cıkıyor senın o an kulaklarının ne kadar yogun olduguna bakıyor bu cok sakin sesiz bir halınde eger ıpod u dınlersen ondanda ıyı ses cıkıyor aslında mesela bır gece uyan kalk tak kulaklıgı fulle neler oluyor dersın ama tabi creatıve kadar ock ses cıkmıyor olabılır cıkmasın olsun cok ses kulaklara zararlı :) ıpod kullanım acısındanda rahat tek bu ıpod bukadar turkıyede tutulmadı tum dunyada tutuldu ve apple markası bır anda tavan yaptı bende dıorumkı sana neden creative tavan yapmadı :) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ya ben de diyorum ki trend oldu çünkü önce çıktı, itunes programıyla çıktı ve tikky'ler tarafından Türkiye'de trend oldu. Sonra özentileri geldi. Sonra müzik dinlemek isteyen ama kalitesini bilmeden herkes alıyosa bi bildikleri vardır diyenler aldı. Böyle trend oldu. İkisi de iyi ama bence Creative daha iyi. Ben kalitesinden bahsediyorum. Apple bilgisayarlar PC'lere havada karada takar ama kullanım açısından çok daha az. Hele Türkiye'de neredeyse yok. Trend olan daha mı kaliteli yani?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bende diyorumki hadi bir iki tikky sayesınde Turkıyede yayıldı parası olan ama bır şeyden cakmayanlarda aldı dıelım pekı yurtdısında nıe bukadar cok tutuluyor ki herifler cogu ıpod u seri uretım bıle yapımyorlar sayılır uretım yapıyorlar cıktıgı ılk gun hepsı bıtıyor (:.Ben yinede taktım bu konuya ıpod la creatıve y-a-r-ı-ş-a-m-a-z ipod bu işin kralı + creative birazda sonradan gorme :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Creative ses dünyasının devi. Asıl iPod yarışamaz (çok saçma bi tartışamya dönğyo:)) Dışarda da yayıldı çünkü dışarda da aynı şekilde yayıldı. Tikky'ler Türklere özel değil;) Yine PC[hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: AxlXelru, 20 Ekim 2005 23:55 tarihinde demiş ki: Bende diyorumki hadi bir iki tikky sayesınde Turkıyede yayıldı parası olan ama bır şeyden cakmayanlarda aldı dıelım pekı yurtdısında nıe bukadar cok tutuluyor ki herifler cogu ıpod u seri uretım bıle yapımyorlar sayılır uretım yapıyorlar cıktıgı ılk gun hepsı bıtıyor (:.Ben yinede taktım bu konuya ıpod la creatıve y-a-r-ı-ş-a-m-a-z ipod bu işin kralı + creative birazda sonradan gorme :))) +1[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: angband, 20 Ekim 2005 23:30 tarihinde demiş ki: ben arkadasın birinde creative mp3 calar gormüştüm.4 gb lık.. ama tek satır ekranı vardı.. parçaları bulmak zor olmuyomu?4 gb nerden baksan 1000 parça eder... yav kendi aranızda tartışmaya girmişiniz benim soru havada kaldı...bilen cevap verebilirmi?[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Benim arkadaşımda da var. Çok da zor olmuyor. Ama Creative ZEN Micro'larda rahatça bulursun. Ekran büyük onda. iPod miniler gibi. Muvo'dan pahalı sanırım. Bilmemkaç çeşit rengi de var. Mis gibi ohh :) Bu arada arkadaşlar sizinle tartışmaya kasmıycam, fikrinizi değiştirebilecekmişim gibi uğraşamam. Siz iPod kullanın mutlu olun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 21 Ekim 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Karizması var,şekli var.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar