deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaşın msn messenger dan tık çıkmıyo sessiz sakin çalışıyo.. msgplus yüklemişti üstüne.. şimdi hem messenger ı hem msg plus ı sildi bi daha yükledi.. gene ses çıkmıyo.. xp kullanıyo.. neden olur nasıl düzelir ?[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 keşke bendede çıkmasa AO AO delirecem[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Denetim Masası > Ses , Konuşma ve Müzik Aygıtları > Ses Efekti ve Ses Aygıtları diyeceksiniz. Ondan sonra Şu pencere açılacak. Burdan istediğiniz sesi seçip onun çalmasını ayarladıgınız gibi tüm sesleride kapatabilirsiniz. kolay gelsin...[signature][hline]FİLTHY PLAY!*********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bende niye hiç çıkmıyo msndende kapatılabiliyo olması lazım[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deejay17 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ok sölerim.. sagolun[signature][hline]Absolutely ABSOLUT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar