Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blacklist'e alındım (emule)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya adam gibi biri bana anlatsa şu ip leri.
dinamik ip den.[signature][hline]
M"etket"oonZ

Ya hep ya hiç olacak oooooo
Herşey belli olacak oooooo
Toplanalım bir araya oooooo
Bak buraya sıra bizde bak ne olacak...

Haydi yeteeeeeeer haydi...
Tam zamanı şimdi..
Haydi yeter haydi..
Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı..
Mesaj tarihi:
benimde tercihim soğuk sudan yana.
dc de bi hubdan banlandım bende 1.5 sene önce[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
said:
Madcat, 13 Kasım 2005 22:32 tarihinde demiş ki:
ya adam gibi biri bana anlatsa şu ip leri.
dinamik ip den.

4x...gibi ise modem statik ip yapıp ole acabilirsin.diger sekilde dinamik ip ile de olur yeterki host pc ol :)
Mesaj tarihi:
yalnız benim kafama bişey takıldı. statik ip olursam emuleye her girişimde farklı bir id olacak o zaman krediler 0 lanmayacak mı her seferinde?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:

Sanal Sunucular kısmından ekleyeceksin. Port Triggering bende işe yaramıyor. Aynı mantık olacak tek farkla sende TCP portu 4662 UDP portu 4672 olacak sanırım.

[spo1=Ayarlar][/spo]
[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

[Bu mesaj Murk tarafından 14 Kasım 2005 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Rica ederim ne demek... Artık Low ID alan kalmasın yazık günah. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
  • Yeni Oluştur...