Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 O da doğru[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kiss-Hard Luck Women çalın tüm şanslı bayanlara gelsin :)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 vokaliniz ne tarlzarda söyleyebiliyor?[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: BlizarD, 11 Kasım 2005 21:48 tarihinde demiş ki: vokaliniz ne tarlzarda söyleyebiliyor? eft bunuda ogrensek[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 rolling stones-angie,paint it black ya da metallica coverı the doors-light my fire skid row-remember yesterday yavuz cetin-cherokee[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 byob çalın yani bole hep çalmak istemişimdir çılgınca zıplamak cırtlak sesle bagırmak sonra gitarı birinin kafasına kırmak baterinin ustunde zıplamak felan[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya bilmem agır kacar mı dersiniz ama bruce dickinson-tears of the dragon ne costurur insanları ya[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Stifler, 11 Kasım 2005 22:23 tarihinde demiş ki: said: BlizarD, 11 Kasım 2005 21:48 tarihinde demiş ki: vokaliniz ne tarlzarda söyleyebiliyor? eft bunuda ogrensek cok absurd araliklarda olmadigi surece asagi yukari her tarzi soyluyorum.[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 vallah ben hep iron maiden - fear of the dark çalmak istemişimdir bi barda[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Heh CPU için davlumbaz yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 DT - Insanity's Crescendo Entwine - Closer Opeth - Harvest falan isterdim ben de[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 14 Kasım 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 4 kişilik grupla, öle efektsiz falan anathema çalınabilirmi bilmiorum, ama deneyin temporary peace, flying gibi şarkıları... opethinde sakin şarkıları keyifli olacaktır eskilerden dinlemek keyiflidir bence, herkes sözlere eşlik edicek... led zeppelin, eric clapton gunsnroses, dire straits pink floyd belki. bayan vokal davet edip animal instinct, dont speak, what if god was one of us değişik olabilir. populer ve nu metal/rock çalıcaksanız staind, creed... ben başka sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar