BamMargera Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 fiyatı hakkında bilgisi olan var mı? ::D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 televizyona çıktı bu:) içini açtılar gösterdiler bayaaa bir mekanik sistem var. İlk video kaset çalarlara benziyo.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya bunu alacağınıza okey.gen.tr ye üye olun :D[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ayrıca taş calmayada son veriyormuki bu.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 getirmez :) vardır bi bug :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 eksik taş olunca uyarıyormu yoksa dizilişlerdenmi anlıyosun? Fazlalık nerde? "Lan, fazlalık nerde?" "Abi bende diil, makina verdi bitane eksik vardı oraya koydum." "? hayda ozaman taş eksik" *mehmet şebek gibi sırıtmaktadır* "Lan sen ne sırıtıyosun pişkin pişkin?" "eheh abi".."abi ben taşı yedim ya." "nası?" "taş varya eksik. yedim işte ben onu." "lan. dalga geçmesene, versene taşı. oynucaz." "abi çok istiyosan helaya gidelim biraz bekle dicem ama kırıp yuttum." "LAN KİM ALIYO KAAVEYE BU MANYAKLARI! str! str!" *tekmeliyerek kovalar* "aman int ve dex abi"[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bozuk bu baksana 6şar 6şar dizmişler taşları :-P[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Yıllar önce haberlere çıkmıştı bu masa. Zevksiz olur yorumlarına da katılıyorum.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bunu mu kasmışlar..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar