Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Olympia ?

Usko

Öne çıkan mesajlar

http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=1091

Buradaki sohbet yeni açılacak serverın unoffical olabileceğiymiş. Yani yeni açılan server paralı olacak diye bir geyik dönüyor. Bu konuda fikirleri yokmuş.Detaylar sonra belli olacakmış. OMG

Bu sözler neyin zarfı ?
Paralı server açacağız fikrini şimdiden kafamıza sokmaya çalışıyorlar sonradan garipsememek içinmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bende o topici inceliyodum... Cidden paralı olursa boş olur... Ama noob olmaz! Ama belkide kimse olmaz...

*!Aklı karışır :-?*[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Usko, 14 Kasım 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
benim anlamadığım

sen site yöneticisisin yada site moderatörüsün. Nasıl detaylar belli değil. Nasıl haberin yokmuş gibi davranıyorsun. Kimse gelipde 2x2 = 4 mü eder diye soru sormayacakya. Serverlarla ilgili sorular soracak.

Offical ko forumunda modlardan birine pm attık serverların neden kapalı olduğunu sorduk adam k2 bize cevap vermiyor bilmiyoruz dedi lol.[signature][hline]i miss you
Sosyal ağlarda paylaş

2 tahminim var

Paralı olursa herkez zıplar. Ne kadar premium üyeleri varsa hemen girer kasmaya başlar. 3 ay sonra server kapatılır charlar diğer serverlara aktarılır (itemsiz, itemli olursa kan çıkar )

2 inci tahminim. Kimse girmez sonra bu projeden vazgeçilir ve server offical olarak diğerlerinin yanına katılır.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ne deiscek cok da ii olur oynayan adam zaten premium alip oynuor aga 5m versene be aga dan aga clan kac dan kurtuluruz hicolmazsa güzel en iisi adam dısarda top oynayacagına gelip knight oynarsa sana küfürde eder parada ister ks de yapar millet türklere küfür de eder[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...