Rubens Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben arkadaşlarmın yanına gitmiştim istanbulda bir X cafede Apos dönüyorduk czde; bu dupe itemler silindikten sonra olan bir hadisedir Adamın birisi geldi cafeye abidedi bizim dupe charın blocku kalkmış adamlar havalara uçtu sevindi bagırdı çagırdı benimde dikatimi çekti sonra hepsi oturdu bunlar masalara bir cractele girdiler invertory full +7 raptor inn hostese gitti oradaki ilk 3 sayfada +7 raptor sonrakilerde unique taki set halinde hepsinden 10 20 şer tane var sonraki 1 sayfa +4/8 warior cthin shell helmet ve +6/10 pad ben sadece izliyorum adamlar herkese paylaştırdılar itemleri; dedim bu itemler nie silinmedi napıcaksın dedi. Böle insanlar bu oyunu oynuyorlarsa Ben oynamam Herkese iyi eglenceler.
benan_utku Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Kaladze, 14 Kasım 2005 00:52 tarihinde demiş ki: oynama zorlayan yok. puahahaha:D
Rubens Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben sizi anlıyamıyorum ya bir topic açılsada Post kassak diye bekliyorsunus birisi saçmaca yorum yapar birisi insani olmayan şekilde güler ben size cvp vermiyorum sadece bir sitemimi dile getiriyorum. Ben oyunu oynamayın anlamında açmadım bu topici sadece dupe itemlerin oldugunu anlatmaya çalıştım.
benan_utku Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkdşm bizde na kötü bişey demedik haklsn düpe hala war şahsen bnde bund rahtsızm ama yapabilcemz bişey war mı?
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Rubens, 14 Kasım 2005 00:50 tarihinde demiş ki: Ben arkadaşlarmın yanına gitmiştim istanbulda bir X cafede Apos dönüyorduk czde; bu dupe itemler silindikten sonra olan bir hadisedir Adamın birisi geldi cafeye abidedi bizim dupe charın blocku kalkmış adamlar havalara uçtu sevindi bagırdı çagırdı benimde dikatimi çekti sonra hepsi oturdu bunlar masalara bir cractele girdiler invertory full +7 raptor inn hostese gitti oradaki ilk 3 sayfada +7 raptor sonrakilerde unique taki set halinde hepsinden 10 20 şer tane var sonraki 1 sayfa +4/8 warior cthin shell helmet ve +6/10 pad ben sadece izliyorum adamlar herkese paylaştırdılar itemleri; dedim bu itemler nie silinmedi napıcaksın dedi. Böle insanlar bu oyunu oynuyorlarsa Ben oynamam Herkese iyi eglenceler. bilmeden dupe bir mala sahip ol banlanırsın 9999 yapanlar elini kolunu sallayarak geziyor..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares
noma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Kaladze, 14 Kasım 2005 00:52 tarihinde demiş ki: oynama zorlayan yok. böle söleyen adamlar dupe yapıp oyunun icine eden adamlardır. eger onlardan biriysen bil bakalim icimden senin hakkında ne gecior. diilsen özür dilerim. dupeclilerin hepsini bi odaya sokacan elinede kırılmaz bi degnek alıp iice bir dövecen[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Öyle diyosun ama dupe malları adam dağıtmıs demekki sen de almıssın buraya laf yapmak için mi topic açtın ?[signature][hline]ID:MetalSlug2(hacklendi) Server:Beramus Nation:Tabiki org :D LvL:6x Np:hacklenmeden önce 50k kadardı Yeni server açılmasını bekliyorum yeniden başlıycam.
YOKki Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bende buna benzer bir olayasahid oldum..ve dupelerin saklandigi char banli vb deildi.adamin ustundeki her sey gittigi halde 1 saat sona dupe leri satarak ustunu gene saglam yapmsti...
Öne çıkan mesajlar