kargili Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkadaslar yardıma ihtiyacım var. Oyunu acmamaya basladı benim makina bende sildim ve tekrar yukledim fakat bu seferde oyunu yukleyince acmadan diyoki ''data zone,datafx,data uı yok veya hatalı '' buna benzer bi sey diyo oyunun sitesinede giremiyorum nasıl yapacagım yardım edin plzzzz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1299 dan sonra bi daha yükliycen[signature][hline]server:Ares class:Elmorad Wairor lvl:63 np:50k Swift...Baba beni kastırır mısın?!!! Slm baba Türk müsün? Clan pls!!! Aga Party pls!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 eski setupdan kurma oyunu ke geldikten sonraki setup var ondan kuracan[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 60 ( ezüq :D ) np:bi var bi yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar