Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 [spo1=çok fena kafama takıldı]water sword u alıp dahakayı öldürdükten sonra ne oluyordu?[/spo] biri ayrıntılı bir şekilde anlatabilr mi? zaten kısacık bir sahne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya bende göremedim onu .. demolar çıkmadı bende internetten indirmiştim .. Bide zaten ben empress la dövüştüm dahakayla dövüşmedim . ama sanırım babylon a gidiyomuş prince orası yanıyomuş falan öyle bi şeymiş[signature][hline]Enemy Of God Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Son :) edit: link'i düzelttim[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. [Bu mesaj sLog tarafından 07 Kasım 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya ben ww de su buyuk kotu yaratik ileriki zamanda cikiyo yaa ekran bi garip oluyodu orda takilmistim habire oluyom :(:(:([signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yaw ağa ben onda oyun bitirdim 6 ay önce sen biraz bahset nerde kaldığını yardımcı olmaya çalışıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 link için çok teşekkürler.. gaza geldim yine. yeni oyun çıkıcak bu ay zaten.. "you cant change your fate. no man can" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu oyunu bitirmek bana nasip deil heralde oyunu 2 kere aldım 2 side bozuk.. 2 inci aldığımdakinde ben mı yanlış yapıyorum diye tam çözüm e baktım doğruymuş.. Bahsettiğim yer gemide karşılaştığın kızla 2ince kez karşılaştığında enerjisi sona geldiğine inmiyor bozuk dimi ??[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ben tam tersini sormak istiyorum, normal bitirince ne oluyor? Çünkü ben dahakkayı öldürdüm ama diğer sona kasmadım :) Hoş sadece 2 save geri gitmem gerekiyordu ama üşendim yine de :p[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 normaL Bİtirince kaileenayı öldürüyosun bitiyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Normal son Yakinda yenisi cikiyo zaten cok guzel olucak 2. oynanabilir bi karakter gelicek 1.si prince 2.si dark prince [Bu mesaj Stykx tarafından 09 Kasım 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 prince of persia 3 cikmadan bi kac gun once tanitimini yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 3 'ü sabırsızlıkla bekliyorum[signature][hline]Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Stykx, 09 Kasım 2005 18:23 tarihinde demiş ki: prince of persia 3 cikmadan bi kac gun once tanitimini yaparim kaçında geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Yeni oyun 1 aralikta cikicak [Bu mesaj Stykx tarafından 10 Kasım 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 baya bi sey sizdi ama... iyi ve kotu diye iki prince var :)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: riglous, 10 Kasım 2005 07:49 tarihinde demiş ki: baya bi sey sizdi ama... iyi ve kotu diye iki prince var :) Sizmadi sadece cok fazla bilgi verdiler Dark princenin resmi icin tikla Not: O elindeki zinciri oyunda kullaniyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 videoları netten izlerken görüntü bulanık renkleri karışmış bi şekilde oluyo.bu bi programın demosu olduğundanmış.formattan sora böle oldu.adı pVg imiş galiba.nası seyredebilirim.yada bu videoları nerden indirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 sorun çözüldü ok benim hatam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemonmaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ftp://ftp.ubi.com/emea/pop3/videos/POP3_E3_trailer.zip burdan pop3 ün fragmanını izleyebilirsiniz yada http://www.princeofpersiagame.com/uk/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 2. kez bitirdim oyunu ve kafamda tek bir şey yerleşmedi [spo1=allaalla]maskeyi takıtıktan sonraki bölümlerde, dahaka nasıl geçmişe geliyor? madem geçmişe gidebiliyor, empress ı öldürüp görevini kısa yoldan neden tamamlamıyor? neden oyunu her bitirişimde kafamda farklı bir soru kalıyor?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar