Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prince of persia - warrior within hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bende göremedim onu .. demolar çıkmadı bende internetten indirmiştim .. Bide zaten ben empress la dövüştüm dahakayla dövüşmedim . ama sanırım babylon a gidiyomuş prince orası yanıyomuş falan öyle bi şeymiş[signature][hline]Enemy Of God
Mesaj tarihi:
Son :)
edit: link'i düzelttim[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.

[Bu mesaj sLog tarafından 07 Kasım 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ben ww de su buyuk kotu yaratik ileriki zamanda cikiyo yaa ekran bi garip oluyodu orda takilmistim habire oluyom :(:(:([signature][hline]Net Yavaş Anca Bazı oyunlarla yetiniyoz şuaralar hangi oyun bilmiyom online olarak tarafsızım ama linage 2 veya WoW a başlıyacam ( İnş :/ )
Mesaj tarihi:
bu oyunu bitirmek bana nasip deil heralde oyunu 2 kere aldım 2 side bozuk.. 2 inci aldığımdakinde ben mı yanlış yapıyorum diye tam çözüm e baktım doğruymuş.. Bahsettiğim yer gemide karşılaştığın kızla 2ince kez karşılaştığında enerjisi sona geldiğine inmiyor bozuk dimi ??[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
Normal son

Yakinda yenisi cikiyo zaten cok guzel olucak 2. oynanabilir bi karakter gelicek 1.si prince 2.si dark prince

[Bu mesaj Stykx tarafından 09 Kasım 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
riglous, 10 Kasım 2005 07:49 tarihinde demiş ki:
baya bi sey sizdi ama... iyi ve kotu diye iki prince var :)

Sizmadi sadece cok fazla bilgi verdiler
Dark princenin resmi icin tikla

Not: O elindeki zinciri oyunda kullaniyor:D
Mesaj tarihi:
videoları netten izlerken görüntü bulanık renkleri karışmış bi şekilde oluyo.bu bi programın demosu olduğundanmış.formattan sora böle oldu.adı pVg imiş galiba.nası seyredebilirim.yada bu videoları nerden indirebilirim
Mesaj tarihi:
2. kez bitirdim oyunu ve kafamda tek bir şey yerleşmedi
[spo1=allaalla]maskeyi takıtıktan sonraki bölümlerde, dahaka nasıl geçmişe geliyor? madem geçmişe gidebiliyor, empress ı öldürüp görevini kısa yoldan neden tamamlamıyor? neden oyunu her bitirişimde kafamda farklı bir soru kalıyor?[/spo]
  • Yeni Oluştur...