Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 isim ve site pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 print screen.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeweX Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 klavye ve paint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 SnagIt http://www.techsmith.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 screen hunter sağ altta "just download" a tıklarak indirebilrsn 400kb gibi bi boyutu war oldukça küçük ama işlevi büyük ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 screenshot programları ne işe yarıyor ? yani ne gibi bir artısı var ? ben print screen ve paint kullanıyorum, hem kolay hem de istediğim formatta kaydediyorum... bir şey kaçırıyor muyum acaba ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 mesela werdiğim screenhunter 'ın en önemli özelliği print screende tam ekranı alır ama bu programda (ki çoğu program bu özelliği kullanılır oldukça faydalıdır) mouse la bir bölge seçersin kare,daire fln sadece o bölgenin ss sini çeker . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: BesT, 11 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: mesela werdiğim screenhunter 'ın en önemli özelliği print screende tam ekranı alır ama bu programda (ki çoğu program bu özelliği kullanılır oldukça faydalıdır) mouse la bir bölge seçersin kare,daire fln sadece o bölgenin ss sini çeker . artı olarak snagit te o bolgenin videosunuda kaydedebilirsin..[signature][hline] [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 11 Kasım 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bu video işi güzelmiş...[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 snag it le video cok kcuk oluo ama.. ya da ben ayarlarini yapamadm :P[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 direk download; http://www.hh.iij4u.or.jp/~kmatuoka/uosu/uosu133.zip üstüne tanımam.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 mesela oyun oynuyorum, oyundan çıkmadan 1 den fazla screenshot alabilen bi program var mı bu dedikleriniz arasında?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bulent's screen recorder[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: NuKe, 12 Kasım 2005 12:27 tarihinde demiş ki: mesela oyun oynuyorum, oyundan çıkmadan 1 den fazla screenshot alabilen bi program var mı bu dedikleriniz arasında? benim dediğim o işi yapar. 56465231 tane ss alabilirsin.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 fraps hem video kaydetmek hemde screenshot alınabiliyor bu programla. www.fraps.com[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 fraps i uymuştum iyidir fraps[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hakkaten de video falan çekemiyoz ya print screen ile.çekiyosun resmi,paint'e bi yapıştırıyosun ki o videonun olduğu kısım siyah.insanı ayar ediyo o durum.şimdi bu dedikleriniz arasında en iyi video screenshot'u yapan hangisi?[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bir ultima online proramı vardı. Dosya ismi uosnaphot gibi bişeydi ama uzun bir süre her işte kullanmıştım. ardışık rakam veriyordu dosya ismi olarak da her basışta. Hay allah unutmuşum..[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 @sostizm; UO Screenshot Utility[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar