Daniel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben bittorent programıyla film indirdim 2 cd lik bir film bitti güzel ancak 1 cd tamam gayet güzel 2 de bitti ancak bitmesine 1- 2 saniye kala iptal ettirdim filmde sorun yok ancak tmamlanmamış bittorent dosyası ac olarak gözüküyo ve ben program sec e tıklayıp acabiliyorum napıcm[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 uzantısını değiştir.[signature][hline]Female Body Inspector Ücretsiz .com,org,net,biz,info,biz,us,name domaini almak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 nasıl degistiricem[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dosya türünde bitcomet tamamlanmamış indirme dosyası yazıyor[signature][hline]| Msn | Andoria Staff Member Daniel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar