Phlox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 son birkaç gündür pingleri yuksek olan var mı ? ankarada oturuyorum ve 3-4 gün öncesine kadar gayet güzeldi. sorun bende mi yoksa genel mi merak ettim.sağolun şimdiden[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 13 Kasım 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 adsl mi? adsl ise valla 18:00-22:00 arası çosuo sonra düzelio serverdanmı kaynaklanıo adsl den mi orasını tam olarak bilemiorum.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 adsl kullanıyorum ve bende de surekli lag sorunu var :/[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ankarada benimde bozdu çankaya bağlı. ama saece wowda böyle niyeyse downloadlarda direk 50k sorun yok.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ankarada benimde bugune kadar lag problemim vardı nugun düzeldi tt yi arayıp sordugumda bi arız oldugunu söylemişlerdi sanırım ankara içinde bakım yada o tip birşey var bölge bölge hergün bi yer lag sorunu yaşıyor! bi arayıp sormayı deneyin[signature][hline]İllidan - us The Hun Opalis - NE Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar