Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da DVD kiralama merkezi tavsiyesi??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün görüştüğüm ODTÜlü bi arkadaşım ankara'da biyer bulmuş. 30 ytl aylık üyelik ve günde 3 dvd getirip götürüyorlarmış adresine :S dvd-rw olanların değmeyin keyfine tabi.

İstanbul'da (tercihen anadoluda) bu tarz çalışmalar yapan biyer bilen varsa paylaşabilir mi :) kaliteli ucuz dvd satan biyer de olabilir.

tavsiyeleriniz altın değerinde olacaktır :P[signature][hline]you must believe in spring..
Mesaj tarihi:
www.dvdsokagi.com

Ayda 90 dvd kiralamak biraz zor ama 30 tane dvd rahatlıkla kiralayabilirsin bir ay içinde. Giriş ücreti 30 milyon + 30 milyon aylık. En extra paket tabi ki bu, yani her seferinde 3 dvd kiralayabilirsin. 2 tane dvd kiralayabileceğin paketlerde var biraz daha makul fiyata ama en verimlisi bu.
Mesaj tarihi:
said:
MeSh, 06 Kasım 2005 04:53 tarihinde demiş ki:
30 ytl'ye 90 dvd mi? adrese teslim?

evet ben de inanamadım. günlük teslim ve aynen geri teslim ediyorsun 1 gün sonra veya o gün içinde. kurye ücretini de vermiorsun :S[signature][hline]you must believe in spring..
Mesaj tarihi:
said:
onurf, 06 Kasım 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
www.dvdsokagi.com

Ayda 90 dvd kiralamak biraz zor ama 30 tane dvd rahatlıkla kiralayabilirsin bir ay içinde. Giriş ücreti 30 milyon + 30 milyon aylık. En extra paket tabi ki bu, yani her seferinde 3 dvd kiralayabilirsin. 2 tane dvd kiralayabileceğin paketlerde var biraz daha makul fiyata ama en verimlisi bu.

evet bu fena deilmiş[signature][hline]you must believe in spring..
Mesaj tarihi:
said:
cembone, 06 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
slm istanbul kadıkoyde bilrsen iletişim var. 5 ytlye orjinde n kopya dvd satıyor ben hep ordan alıyorum. saglam arşiv oldu hatta. kadıkoyde bilsen iletişimi sor yazıcıogluna yakın.

Eğer bi kaç satış yapan forum gezersen 2 milyona kopya dvd bulaiblirsin. Denemedim ama kalitesinin fena olduğunu sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
said:
jazzyjam, 06 Kasım 2005 03:31 tarihinde demiş ki:
Bugün görüştüğüm ODTÜlü bi arkadaşım ankara'da biyer bulmuş. 30 ytl aylık üyelik ve günde 3 dvd getirip götürüyorlarmış adresine :S dvd-rw olanların değmeyin keyfine tabi.

İstanbul'da (tercihen anadoluda) bu tarz çalışmalar yapan biyer bilen varsa paylaşabilir mi :) kaliteli ucuz dvd satan biyer de olabilir.

tavsiyeleriniz altın değerinde olacaktır :P

neresiymiş burası bende odtüdeyim bi öğrensen süper olur[signature][hline]Enemy Of God
Mesaj tarihi:
said:
jazzyjam, 06 Kasım 2005 03:31 tarihinde demiş ki:

tavsiyeleriniz altın değerinde olacaktır :P
odtülü arkadaşından adresi isteyebilirmisin :) bende oradan dvd alayım artık :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tmm öğrenirim.

bir de burası var. fiat daha yüksek ama arşiv daha geniş sanırım.
http://www.16dokuz.com

bir de harici dvd-rw fiatları ve markası tavsiyesi olan varsa memnun olurum.
[signature][hline]you must believe in spring..

[Bu mesaj jazzyjam tarafından 06 Kasım 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 06 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
www.evdeizle.com bu sitede çok güzel

burasının fiatlar daha makul 16dokuz a göre karşılaştırınca ve de arşiv olarak geri kalmıyor.

benim ilk yazdığımda eski film sıkıntısı var biraz.

harici dvd-rw için de 40 ytlye filan bi kutu ve 90 ytlye de bi dahili nec aldık mı halloluyor sanırım pcgolddan ii fiat sunan var mıdr acaba? *-)[signature][hline]you must believe in spring..
Mesaj tarihi:
said:
jazzyjam, 06 Kasım 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
said:
elesso, 06 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
www.evdeizle.com bu sitede çok güzel

burasının fiatlar daha makul 16dokuz a göre karşılaştırınca ve de arşiv olarak geri kalmıyor.

arşiv olarak biraz eksiği var sanırım yanlış istihbarat ypmayalım :P[signature][hline]you must believe in spring..
Mesaj tarihi:
ben yeni gördüm mesajı, link için saol :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...