Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da DVD kiralama merkezi tavsiyesi??

jazzyjam

Öne çıkan mesajlar

Bugün görüştüğüm ODTÜlü bi arkadaşım ankara'da biyer bulmuş. 30 ytl aylık üyelik ve günde 3 dvd getirip götürüyorlarmış adresine :S dvd-rw olanların değmeyin keyfine tabi.

İstanbul'da (tercihen anadoluda) bu tarz çalışmalar yapan biyer bilen varsa paylaşabilir mi :) kaliteli ucuz dvd satan biyer de olabilir.

tavsiyeleriniz altın değerinde olacaktır :P[signature][hline]you must believe in spring..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
onurf, 06 Kasım 2005 15:16 tarihinde demiş ki:
www.dvdsokagi.com

Ayda 90 dvd kiralamak biraz zor ama 30 tane dvd rahatlıkla kiralayabilirsin bir ay içinde. Giriş ücreti 30 milyon + 30 milyon aylık. En extra paket tabi ki bu, yani her seferinde 3 dvd kiralayabilirsin. 2 tane dvd kiralayabileceğin paketlerde var biraz daha makul fiyata ama en verimlisi bu.

evet bu fena deilmiş[signature][hline]you must believe in spring..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cembone, 06 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
slm istanbul kadıkoyde bilrsen iletişim var. 5 ytlye orjinde n kopya dvd satıyor ben hep ordan alıyorum. saglam arşiv oldu hatta. kadıkoyde bilsen iletişimi sor yazıcıogluna yakın.

Eğer bi kaç satış yapan forum gezersen 2 milyona kopya dvd bulaiblirsin. Denemedim ama kalitesinin fena olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 06 Kasım 2005 03:31 tarihinde demiş ki:
Bugün görüştüğüm ODTÜlü bi arkadaşım ankara'da biyer bulmuş. 30 ytl aylık üyelik ve günde 3 dvd getirip götürüyorlarmış adresine :S dvd-rw olanların değmeyin keyfine tabi.

İstanbul'da (tercihen anadoluda) bu tarz çalışmalar yapan biyer bilen varsa paylaşabilir mi :) kaliteli ucuz dvd satan biyer de olabilir.

tavsiyeleriniz altın değerinde olacaktır :P

neresiymiş burası bende odtüdeyim bi öğrensen süper olur[signature][hline]Enemy Of God
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 06 Kasım 2005 03:31 tarihinde demiş ki:

tavsiyeleriniz altın değerinde olacaktır :P
odtülü arkadaşından adresi isteyebilirmisin :) bende oradan dvd alayım artık :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tmm öğrenirim.

bir de burası var. fiat daha yüksek ama arşiv daha geniş sanırım.
http://www.16dokuz.com

bir de harici dvd-rw fiatları ve markası tavsiyesi olan varsa memnun olurum.
[signature][hline]you must believe in spring..

[Bu mesaj jazzyjam tarafından 06 Kasım 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 06 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
www.evdeizle.com bu sitede çok güzel

burasının fiatlar daha makul 16dokuz a göre karşılaştırınca ve de arşiv olarak geri kalmıyor.

benim ilk yazdığımda eski film sıkıntısı var biraz.

harici dvd-rw için de 40 ytlye filan bi kutu ve 90 ytlye de bi dahili nec aldık mı halloluyor sanırım pcgolddan ii fiat sunan var mıdr acaba? *-)[signature][hline]you must believe in spring..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jazzyjam, 06 Kasım 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
said:
elesso, 06 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
www.evdeizle.com bu sitede çok güzel

burasının fiatlar daha makul 16dokuz a göre karşılaştırınca ve de arşiv olarak geri kalmıyor.

arşiv olarak biraz eksiği var sanırım yanlış istihbarat ypmayalım :P[signature][hline]you must believe in spring..
Sosyal ağlarda paylaş

ben yeni gördüm mesajı, link için saol :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...