jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Bugün görüştüğüm ODTÜlü bi arkadaşım ankara'da biyer bulmuş. 30 ytl aylık üyelik ve günde 3 dvd getirip götürüyorlarmış adresine :S dvd-rw olanların değmeyin keyfine tabi. İstanbul'da (tercihen anadoluda) bu tarz çalışmalar yapan biyer bilen varsa paylaşabilir mi :) kaliteli ucuz dvd satan biyer de olabilir. tavsiyeleriniz altın değerinde olacaktır :P[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 30 ytl'ye 90 dvd mi? adrese teslim?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 www.dvdsokagi.com Ayda 90 dvd kiralamak biraz zor ama 30 tane dvd rahatlıkla kiralayabilirsin bir ay içinde. Giriş ücreti 30 milyon + 30 milyon aylık. En extra paket tabi ki bu, yani her seferinde 3 dvd kiralayabilirsin. 2 tane dvd kiralayabileceğin paketlerde var biraz daha makul fiyata ama en verimlisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: MeSh, 06 Kasım 2005 04:53 tarihinde demiş ki: 30 ytl'ye 90 dvd mi? adrese teslim? evet ben de inanamadım. günlük teslim ve aynen geri teslim ediyorsun 1 gün sonra veya o gün içinde. kurye ücretini de vermiorsun :S[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: onurf, 06 Kasım 2005 15:16 tarihinde demiş ki: www.dvdsokagi.com Ayda 90 dvd kiralamak biraz zor ama 30 tane dvd rahatlıkla kiralayabilirsin bir ay içinde. Giriş ücreti 30 milyon + 30 milyon aylık. En extra paket tabi ki bu, yani her seferinde 3 dvd kiralayabilirsin. 2 tane dvd kiralayabileceğin paketlerde var biraz daha makul fiyata ama en verimlisi bu. evet bu fena deilmiş[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben bedavaya kiralıyorum...tanıdık saolsun:D[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Site bombaymış, teşekkürler[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: cembone, 06 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki: slm istanbul kadıkoyde bilrsen iletişim var. 5 ytlye orjinde n kopya dvd satıyor ben hep ordan alıyorum. saglam arşiv oldu hatta. kadıkoyde bilsen iletişimi sor yazıcıogluna yakın. Eğer bi kaç satış yapan forum gezersen 2 milyona kopya dvd bulaiblirsin. Denemedim ama kalitesinin fena olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: jazzyjam, 06 Kasım 2005 03:31 tarihinde demiş ki: Bugün görüştüğüm ODTÜlü bi arkadaşım ankara'da biyer bulmuş. 30 ytl aylık üyelik ve günde 3 dvd getirip götürüyorlarmış adresine :S dvd-rw olanların değmeyin keyfine tabi. İstanbul'da (tercihen anadoluda) bu tarz çalışmalar yapan biyer bilen varsa paylaşabilir mi :) kaliteli ucuz dvd satan biyer de olabilir. tavsiyeleriniz altın değerinde olacaktır :P neresiymiş burası bende odtüdeyim bi öğrensen süper olur[signature][hline]Enemy Of God Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: jazzyjam, 06 Kasım 2005 03:31 tarihinde demiş ki: Bugün görüştüğüm ODTÜlü bi arkadaşım ankara'da biyer bulmuş. 30 ytl aylık üyelik ve günde 3 dvd getirip götürüyorlarmış adresine :S dvd-rw olanların değmeyin keyfine tabi. İstanbul'da (tercihen anadoluda) bu tarz çalışmalar yapan biyer bilen varsa paylaşabilir mi :) kaliteli ucuz dvd satan biyer de olabilir. tavsiyeleriniz altın değerinde olacaktır :P odtülü arkadaşından adresi isteyebilirmisin :) bende oradan dvd alayım artık :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben sana direk çekebilirim daha makul fiyatlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 tmm öğrenirim. bir de burası var. fiat daha yüksek ama arşiv daha geniş sanırım. http://www.16dokuz.com bir de harici dvd-rw fiatları ve markası tavsiyesi olan varsa memnun olurum. [signature][hline]you must believe in spring.. [Bu mesaj jazzyjam tarafından 06 Kasım 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 www.evdeizle.com bu sitede çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: elesso, 06 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: www.evdeizle.com bu sitede çok güzel burasının fiatlar daha makul 16dokuz a göre karşılaştırınca ve de arşiv olarak geri kalmıyor. benim ilk yazdığımda eski film sıkıntısı var biraz. harici dvd-rw için de 40 ytlye filan bi kutu ve 90 ytlye de bi dahili nec aldık mı halloluyor sanırım pcgolddan ii fiat sunan var mıdr acaba? *-)[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: jazzyjam, 06 Kasım 2005 21:09 tarihinde demiş ki: said: elesso, 06 Kasım 2005 20:29 tarihinde demiş ki: www.evdeizle.com bu sitede çok güzel burasının fiatlar daha makul 16dokuz a göre karşılaştırınca ve de arşiv olarak geri kalmıyor. arşiv olarak biraz eksiği var sanırım yanlış istihbarat ypmayalım :P[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: MeSh, 06 Kasım 2005 04:53 tarihinde demiş ki: 30 ytl'ye 90 dvd mi? adrese teslim? boş medya maliyetini kat dicem de yine bedavaya geliyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ankarada okuyan/yaşayan arklara duyurulur. o uygulamanın kaynağı burasıymış: www.dividim.com[signature][hline]you must believe in spring.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ben yeni gördüm mesajı, link için saol :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar