narin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Selam ; Size 2 arabadan bahsetmek istiyorum ; geçen 3 haftamı fransada geçirdim ve bu 2 araba çok hoşuma gitti.. Birinci araba peugeot 206 S16.Şimdi hepiniz GTİ veya RC duydunuz ama bunu duymadınız , bende duymamıştım taki bi arkadaşımda görene kadar ; kendisi 153 beygir(0 modifiye) yani GTİ ile RC arası ve ayrıca belki bazılarınız attığmı düşünücek bu araba 210 a ulaşıyor..Ve fransada vergileri dağil sadece 19000 Euro , bence mükkemmel bir araba.. Ancak talep yokluğundan türkiyeye yollamıyorlarmış..Benim gibi fransada üniversite okuyacak olanlar için peugeot vazgeçilmez.2.elleri düşünemiorum :) İkinci araba yeni çıkan 407 coupé ; bu araba hakkında pek bi bilgim yok sadece resmini gördüm ve hayran kaldım bence herkes bir yerlerden görmeye çalışsın şu arabayı :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 19.000€ hiçte az bir fiyat değil o fiyata ne arabalar bulunur o kadar diğim.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ki avrupa fiyatı o. onun türkiyeye gelişi rc'nin fiyatına yaklaşır[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar