Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 www.engrish.com Q. What is Engrish? A. Engrish can be simply defined as the humorous English mistakes that appear in Japanese advertising and product design. FAQ kısmı bile komik:) "Q. Why do the Japanese try to use so much English if they can’t do it right?" Bu linkte son örnekler var : ) http://www.engrish.com/recent.php //Alintidir[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 13 Kasım 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ahaha süpermiş, bu arada başkası demeden diyim.. bakmayın.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Anladım tmm haehea [signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe [Bu mesaj Todesengel tarafından 13 Kasım 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 phua[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ahahaha[signature][hline]FASTRELOADMsn:[/b][email protected]Gmail:[/b][email protected][Bu mesaj fastreload tarafından 13 Kasım 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Önceden açılmıştı hatta ben açmıştım (hmm onun için yazıyor olabilir miyim acep? ;)) http://forum.paticik.com/view.php?id=134996 Aramaya inanmak yazayım da tam olsun =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar