Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arak Parçalar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen gün blue jean de rastladım,teoman'ın yeni albümünde -renkli rüyalar oteli-,albümle aynı adı taşıyan şarkı için şafak koraman "noir desir'in , le vent nous portera,şarkısına ikizi gibi benzediğini"yazdı.teomanın cevabı da gayet mantıklı:"1000 tane şarkı aranjman mantığı varsa bunlardan 100.000 şarkı yazılır."
zaten şarkıların melodileri benzemiyor teomana göre ama şarkılar benzer bu doğaldır ama çalıntı olunca da rahat hissediliyor bu.Saygılarrr...
Mesaj tarihi:
led zeppelin'in o ünlü şarkısının da geçen gün malesef arak olduğunu gördüm. merak edenler eski bir rock topluluğu olan spirit'in taurus adlı şarkısına dinleyebilir.
Mesaj tarihi:
evet stairway to heavenın başındaki arpej spirit - taurustan arak. whole lotta love small facesdan tamamen arak. white summerın bir kısmı anonim ingiliz halk türküsü.

sözlerimi boyle arağa can kurban diyerek bitiriyorum.
Mesaj tarihi:
Lexius, 16 Haziran 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
moonspell - alma mater anathema - a dying wish ritm aynı bnce

Bu iki grup arasındaki düşmanlık da burdan kaynaklanıyo. Aynı şarkıyı aynı zamanda farklı kişiler farklı yerlerde yazmış. Acaba kim doğru söylüyor..[signature]

hatta bu konu hakkında anathema fanları "say no to moonspell" diye bi slogan bulmuşlardı die hatırlıorm, fanların sitesinde faln moonspelle takmışlardı
  • Yeni Oluştur...