only_devil Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 geçen gün blue jean de rastladım,teoman'ın yeni albümünde -renkli rüyalar oteli-,albümle aynı adı taşıyan şarkı için şafak koraman "noir desir'in , le vent nous portera,şarkısına ikizi gibi benzediğini"yazdı.teomanın cevabı da gayet mantıklı:"1000 tane şarkı aranjman mantığı varsa bunlardan 100.000 şarkı yazılır." zaten şarkıların melodileri benzemiyor teomana göre ama şarkılar benzer bu doğaldır ama çalıntı olunca da rahat hissediliyor bu.Saygılarrr...
mandor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 led zeppelin'in o ünlü şarkısının da geçen gün malesef arak olduğunu gördüm. merak edenler eski bir rock topluluğu olan spirit'in taurus adlı şarkısına dinleyebilir.
ignaro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 (1996- ELEGY) amorphis better unborn (1998-VOVIN)therion_the rise of sodom and gomorrah ilk baSta farkedlmioo ama bnce kopyala yapistir:P
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 evet stairway to heavenın başındaki arpej spirit - taurustan arak. whole lotta love small facesdan tamamen arak. white summerın bir kısmı anonim ingiliz halk türküsü. sözlerimi boyle arağa can kurban diyerek bitiriyorum.
ravachol Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Lexius, 16 Haziran 2005 11:23 tarihinde demiş ki: moonspell - alma mater anathema - a dying wish ritm aynı bnce Bu iki grup arasındaki düşmanlık da burdan kaynaklanıyo. Aynı şarkıyı aynı zamanda farklı kişiler farklı yerlerde yazmış. Acaba kim doğru söylüyor..[signature] hatta bu konu hakkında anathema fanları "say no to moonspell" diye bi slogan bulmuşlardı die hatırlıorm, fanların sitesinde faln moonspelle takmışlardı
Öne çıkan mesajlar