Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1)Bekliyoruuum bekliyoruumm bu yeni server gelsin diyeee sulariiii bitiriyorumm şu sitresim gitsin diyee.öyle zor ki KE siz kalmak öyle dayanilmaz kii unut beni KO ben unutmuyorumm öyle zor ki ayri kalmak öyle dayanilmaz ki unut beni KO ben unutmuyorum

2) Seninle ilk defa ölüyooorum Cz de seni seviyorum seninle ayrilmak istiyorum sonsuza seninle ilk defa öldürüyorum sadece seni seviyorum seninle yaşamak istiyorum sadece .....

Fazla Güzel Olmadı Galiba Her Neyse Elimden Geleni yaptim...

Set By Haso_KaaN
Mesaj tarihi:
çarşambayı sel aldı diye bi şarkı var aslında onu uyarlamak daha iyi olurdu[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
Bu ŞarkıLar tutar Diyim sana :D Harcanma buralarda piyasa açık senin önünde aÇık rasgeLe...[signature][hline]Nation : ELmoraD
Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %0.95 : o) )
CLan : AshQiyA
Race : Arch Mage (Paper)
Np : 2x.xxx
Server : Cyhper
SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o)
Mesaj tarihi:
Okuyunca gözlerim yaşardı bu ne sevgidir böyle..[signature][hline]_________________
--------------------
Name__: Grry
Server__: Ares
--------------------
Mesaj tarihi:
Birincisi hani biraz oyunla ilgili diyeyim. Ama ikincinde sadece geçen 1 adet cz kelimesi dışında oyunla ilgili bir espri yok. Sen bence o şarkıyı söylüyormuşsun da buraya yazmışsın gibi geldi bana ha?[signature][hline]Class: Rogue/Archer
LVL: 67
NP: 170xxx
Clan: Clanless
Server: Ares
Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık...
Mesaj tarihi:
bilinc sende herşeye bi kusur buluosun be kardeş :D[signature][hline]Lycaon.. U know mE?
Lvl : 58 - Np : 4xxx
Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin
Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
  • Yeni Oluştur...