Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 1)Bekliyoruuum bekliyoruumm bu yeni server gelsin diyeee sulariiii bitiriyorumm şu sitresim gitsin diyee.öyle zor ki KE siz kalmak öyle dayanilmaz kii unut beni KO ben unutmuyorumm öyle zor ki ayri kalmak öyle dayanilmaz ki unut beni KO ben unutmuyorum 2) Seninle ilk defa ölüyooorum Cz de seni seviyorum seninle ayrilmak istiyorum sonsuza seninle ilk defa öldürüyorum sadece seni seviyorum seninle yaşamak istiyorum sadece ..... Fazla Güzel Olmadı Galiba Her Neyse Elimden Geleni yaptim... Set By Haso_KaaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 eline sağlık bu da güzel :-P Fazla kaptırmadan sanki oyunmuş gibi oynayın KOyu... (oyunmuş gibi oynamak...hmmm...kafayı yedim sanırsam)[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis__ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 can sikintisi sende haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Napim bu saattede bu kadar geliyo şarkilari unuttum ortadan başladım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesplanus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Üleyyyyyyynnnnnnn sıkıldım[signature][hline]P3spLaNuS 6X 6XXXX DRAGONS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çarşambayı sel aldı diye bi şarkı var aslında onu uyarlamak daha iyi olurdu[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carsamba55 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bu ŞarkıLar tutar Diyim sana :D Harcanma buralarda piyasa açık senin önünde aÇık rasgeLe...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %0.95 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 2x.xxx Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Okuyunca gözlerim yaşardı bu ne sevgidir böyle..[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Birincisi hani biraz oyunla ilgili diyeyim. Ama ikincinde sadece geçen 1 adet cz kelimesi dışında oyunla ilgili bir espri yok. Sen bence o şarkıyı söylüyormuşsun da buraya yazmışsın gibi geldi bana ha?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Yalnızım dostlarım yalnızım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bilinc sende herşeye bi kusur buluosun be kardeş :D[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar