arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 beyler benim bildiğim sadece scorpion ve chittin var . ve de gördüğüm kadarıyla . ama birde lightning damage li bir bow dan bahsediyorlar . bizim serverde varmı varsa adı ney atack ı kaç. kaç ?[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula
BesT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 senin server ne ? :P[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 enion bow u diyorlar lightning dmg li. ayrıca str bonusu var. Bossdan düşmüyor forgatten templedan çıkıyor.itina ile düpeleniyor +6+7 lere cıkartılıyor. normalde 5 kişide olması gerekirken 100 kişide oluyor.(bende mesela-hayır düpçü değilim 900Me satın aldım)[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 enion +8 kesin dupedir dimi??[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 enion ise at sepete :P Şaka bir yana dupe ise bile son noticeden sonra aldım..Hani şu dupe itemı satın almış olanları mağdur etmeyeceğiz, direk dupeliyeni banlayıp item ı legit hale getireceğiz diyen noticeden bahsediyorum.(Cherkes sağolsun anlattı bana da tırsa tırsa almadım bowu)[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 evet hatta sitede dupe bildirme yeri var kaybolan itemi söylüyosun aratırıp gerekeni yapıyolar[signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bu sefer de adam piyasada olmayan mmaler dupe lıeck ornegın enion +8 sonra bunu piyasanın az mıktarına kendı char ına satacak ( yarısından az belkıde merc e koyar ) sonra civciv banlanacak. bunu nasıl aNANLAYACAKLAR
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 o itemı izleyeceğiz filan diyorlar drop kime gitti, yok ondan kim aldı bilmem ne...teknik detay bilmiyorum tabii ki...[signature][hline]May the HORSE be with you!!!
Öne çıkan mesajlar