Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP deskjet 656c Driver bulamıyorum help !

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

said:
moriQ, 13 Kasım 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
bu sanırım
[spo1=lin]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=61278&lc=en&cc=us&dlc=en&submit.y=8&submit.x=9&lang=en&cc=us[/spo]

[Bu mesaj moriQ tarafından 13 Kasım 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]

galiba bakıyorum cok saol[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

yok beylewr yok olmuyo nereden bulabılırım ben bunun drıver ını acılen lazım calısmıyo yane yazıcı ole bos bos duruyo driversguide de sacma sapan bı dunya sey ıstıyo oof napacas[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey.
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler seagle cıktı galıba ben kuramıyoprum bu setupu napıcaz cıft tıklıyorum mavı bı barın ıcınde bı % doluyo 10 a gelıyo kayboluyo bı anda gelıyo zaten ona demın masaustune bı tane dosya acıldı 2kxpinf adından ıcınde driver ın dosyaları war ama napcam ben anlamadım gitti nolur yardım edim[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...