Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP deskjet 656c Driver bulamıyorum help !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar aramadıgım yer kalmadı nolur help ya :( driver lazım acilen[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey.
Mesaj tarihi:
up?![signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
istesem de yapamam ne senle nede sensiz ; felek biçare bırakmış bitmiş artık herşey.
Mesaj tarihi:
bu sanırım
[spo1=lin]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=61278&lc=en&cc=us&dlc=en&submit.y=8&submit.x=9&lang=en&cc=us[/spo]

[Bu mesaj moriQ tarafından 13 Kasım 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya bi üyelik istiyo imanım gevredi[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Mesaj tarihi:
said:
moriQ, 13 Kasım 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
bu sanırım
[spo1=lin]http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=61278&lc=en&cc=us&dlc=en&submit.y=8&submit.x=9&lang=en&cc=us[/spo]

[Bu mesaj moriQ tarafından 13 Kasım 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]

galiba bakıyorum cok saol[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Mesaj tarihi:
baglanmıyo ya ftp ye[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Mesaj tarihi:
eheheh =)[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Mesaj tarihi:
yok beylewr yok olmuyo nereden bulabılırım ben bunun drıver ını acılen lazım calısmıyo yane yazıcı ole bos bos duruyo driversguide de sacma sapan bı dunya sey ıstıyo oof napacas[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Mesaj tarihi:
said:
Fransuxa, 13 Kasım 2005 15:33 tarihinde demiş ki:
arkadaslar aramadıgım yer kalmadı nolur help ya :( driver lazım acilen

bende var
walla[signature][hline]-Ahh evladım yaşadıklarımı patiye yazsam çokerdi bea...

-Dede fake misin?
Mesaj tarihi:
Seagle ozel mesaj attım bakarsan sevınırım[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Mesaj tarihi:
ya beyler seagle cıktı galıba ben kuramıyoprum bu setupu napıcaz cıft tıklıyorum mavı bı barın ıcınde bı % doluyo 10 a gelıyo kayboluyo bı anda gelıyo zaten ona demın masaustune bı tane dosya acıldı 2kxpinf adından ıcınde driver ın dosyaları war ama napcam ben anlamadım gitti nolur yardım edim[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
Mesaj tarihi:
Tamam yaptım hallettım bıtırdım cozdum ısı katkıda bulunanlara cok tesekkur ederım :D[signature][hline][b]kader vurdu bu yaşta silleyi ; neyleyim ben değer bilmeyeni.
  • Yeni Oluştur...