codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 luskandayım baram isimli herifi kemem lazım, kanalizasyonda odasına giden yer kitli 1d10 + 4 +2 hasar vuran monkum kapıyı kıramıyor şehirde hencmen yokk 1.66 patch yüklü (expansionlı ve orijinal)[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bilemiyorum artık bug mu yoksa featleri yanlış vermekten kaynaklanan bir hadisemi bende en son mephistopheles miydi neydi ona dmg vuramıyordum haliyle 2 dakkada geberip gidiyorduk.God mod açıp bitirmiştim[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hile nası yapılıyor +10 damage vermek[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Öne çıkan mesajlar