MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ben 50 görevini yapmamışım :) Keylerin 2. yok piyasada bilen varsa yazarlarsa sevinirim.[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : El_MoRaD_HuNTeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 boşa kasma 6. anahtarı bulamazsın keyfi çekerse çıkıyor bi görünüp kaçıyor :D[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 neye boşa kasma hepsi de var oyunda. 2, anahtar eslanttan gatede aşağıya doğru iniyon haungaların olduğu tarlaların orda tam loc veremem. Ben ke de yaptım hepside vardı anhtaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 e peki beramusta 6. anahtarı bir hafta aradım hala bulamadım ne yapacaz . anahtarcı mı bulacaz :D nerde bu herif anahtarımı saklıyor ..[signature][hline]Bazı İnsanların Alışkanlıkları Vardır . Mesela Birgün Bıkmıştım Kendimden Nefret Ediyorudum Ama Hala Ultima Oynuyordum .. Aramıza Fesat Girdi Ko Die Bi Meret Ama Ben Geri Döndüm Hala Ultima Oynuyorum; Forever Ultima Online Forever Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 o senin sorunun kardeş . Ama önce karus mu el morad mı diye bi sor militan karus ve karus dada 2, anhtarda sorun var ama aranınca bulunuyo ben lvl 53 de bitirdim görevi ama kimseyede boşuna arama yok o anahtar demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 cypher ile ilgili bi konu buldum hemen soruyum. Cypher serverları failed login hatası veriyor mu herkesde su an? gerçi bende akşamdan beri böyle[signature][hline]My mind is happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 cypherda human olsaydın walla yardım ederdim :D[signature][hline]Np-14k job-kasar hood(archer) clan-DRAGONS(cypher) name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Lhotse, 11 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: o senin sorunun kardeş . Ama önce karus mu el morad mı diye bi sor militan karus ve karus dada 2, anhtarda sorun var ama aranınca bulunuyo ben lvl 53 de bitirdim görevi ama kimseyede boşuna arama yok o anahtar demedim Bunlar çete çete.. bu Militan la anarchy.. Otopark mafyası bunlar..[signature][hline]VisuaL_TR Berserker HERO Diez 6xxx np ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 6. anahtar da yok[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 6x Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img277.imageshack.us/my.php?image=andjusticeforall4yf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar