Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NYchris Bile İtemleri Silindikten sonra

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karakterımı satın alan arkadas msneden yolladı yuk a.q dedım onun bıle sılındıyse ıtemı bız ölelım dedım :D

http://img411.imageshack.us/my.php?image=20051192210541vx.jpg[signature][hline]Nick ::Necromania::
Server Ares
Clan Cursed_raven saolsun :D
lvl 2. gun 41 lvl
Nerde ilk gözağrım TR_ONUR_TR_2
Buda abısı gıbı olacak pis koyacak :D:D
Mesaj tarihi:
Orası ole jony ama demekkı var bu ısın ıcınde bı ıs :) (Bravo Babos gene yenı bır rekora ımza attın :D yuh a.q konuyu actıktan 45 sn sonra cvb vermısın eheheh )[signature][hline]Nick ::Necromania::
Server Ares
Clan Cursed_raven saolsun :D
lvl 2. gun 41 lvl
Mesaj tarihi:
nasıl bu kadar emın oluyosun adam kendı agzıyla sılındı demıs tanıyıp tanımama konusu deıl asıl konu senı tanımıyorum nasıl bu kadar emın konusyosun :)[signature][hline]Nick ::Necromania::
Server Ares
Clan :60 olım bı kuracam
lvl 2. gun 41 lvl
Mesaj tarihi:
said:
n1kky, 13 Kasım 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
hmm.nychris in kim oldugunu bilmeden yorum yapıyosunuz.o adamın item ları silinmez.size temin ediyorum silinmez........

kendisi ile ayni clandayim . Her gün hemen hemen bir sekilde partiye giriyorum PK yada isiloon'da ve dupe wipe yapildigi gün burda da yazdigim gibi PerpetuousDreamer , animz , NYchris ile aramizda gecen geyikte ilk o baslamisti. Dag Def fp , shell silindi birde CSW den gelen paramiz coin olarak silindi diye. Ha kim oldugu konusuna gelince ben biliyorum bu forumda da cok iyi bilen dur bakaim .. 6 kisi ben biliyorum. ayni clanda olan forazzi , ben , Murtaza , dereque , Leroy var.[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
o zaman o adam ne isterse 2 dk içinde eline geldiğinide biliyosundur.o adam gm deil ama bir gm in çok yakın arkadaşı emin ol.canada lı bu arada gm sanırım...
Mesaj tarihi:
said:
RuneLaFey, 13 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
said:
hmm.nychris in kim oldugunu bilmeden yorum yapıyosunuz.o adamın item ları silinmez.size temin ediyorum silinmez........

kendisi ile ayni clandayim . Her gün hemen hemen bir sekilde partiye giriyorum PK yada isiloon'da ve dupe wipe yapildigi gün burda da yazdigim gibi PerpetuousDreamer , animz , NYchris ile aramizda gecen geyikte ilk o baslamisti. Dag Def fp , shell silindi birde CSW den gelen paramiz coin olarak silindi diye. Ha kim oldugu konusuna gelince ben biliyorum bu forumda da cok iyi bilen dur bakaim .. 6 kisi ben biliyorum. ayni clanda olan forazzi , ben , Murtaza , dereque , Leroy var.

senin oyundaki nickin ne bende KittiesT_T teyim ama bu nickte biri yok clanda !
Mesaj tarihi:
babashop nedir bende alıcam da oradan item satın alsam :) gelicekmi[signature][hline]Dayan sabır gerek
Yolun uzun ,vakit kısa
Ölüm yakın...
Tanrım ona acı.
Sebeb-sonuç : gecem hüzün
Mesaj tarihi:
baba o işler hikaye diezdede 411 in silindi ki adam diez karusun kralı ... hep dümen hep kolpa ...
adam ertesi gün fulldu yine ehehhe ...
fazla söze ne hacet :D[signature][hline]Lütfen Görmiyeyim seni biyerLerde karsıma cıkma;konusmayalım bakısmayalım
NE OLURSUN!!! :(
daha fazla tükenmeye takatim yok !
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 13 Kasım 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
babashop nedir bende alıcam da oradan item satın alsam :) gelicekmi

öyle bir site vardı bu forumdan biri gb almayı denedi ama alamadı :D[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
BANLANDI :(
Mesaj tarihi:
said:
Xrated, 13 Kasım 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
said:
RuneLaFey, 13 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki:
said:

kendisi ile ayni clandayim . Her gün hemen hemen bir sekilde partiye giriyorum PK yada isiloon'da ve dupe wipe yapildigi gün burda da yazdigim gibi PerpetuousDreamer , animz , NYchris ile aramizda gecen geyikte ilk o baslamisti. Dag Def fp , shell silindi birde CSW den gelen paramiz coin olarak silindi diye. Ha kim oldugu konusuna gelince ben biliyorum bu forumda da cok iyi bilen dur bakaim .. 6 kisi ben biliyorum. ayni clanda olan forazzi , ben , Murtaza , dereque , Leroy var.

senin oyundaki nickin ne bende KittiesT_T teyim ama bu nickte biri yok clanda !

nickimi pek kullanmadim burada PM ile gönderdim ama merak ediyorsaniz TOTOSH benim charim[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
said:
Zian, 13 Kasım 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
baba o işler hikaye diezdede 411 in silindi ki adam diez karusun kralı ... hep dümen hep kolpa ...
adam ertesi gün fulldu yine ehehhe ...
fazla söze ne hacet :D

411'in neyi varki silinsin adamın üstündekiler +7chitin +7shell pauldron +7 dual shard ... takılarını bilmiyorum ama üstündekiler hiçte abartı degilll..[signature][hline]Nick : Khrull
Class : Assasin
Level : 6x
Nation: Karus
Server : Diez
Np : 10xxx
BANLANDI :(
Mesaj tarihi:
RuneLaFey uzun aylar once acilmis bir mage charidir. Uzun süre oynamis TheOthers² clan liderligi yapmis. Su anda el-morad tarafinda oynamis pek charla aylarca kasmis birisidir. Sonradan Laina adinda bir mage ile 2 ay kadar Psychosis'te oynadiktan sonra 2 sevdigi arkadasinin karus tarafina gecmesinin pesi sira bir süre sonra o da orc olmus TOTOSH isimli chari 60 lvl %20 ile alip kasmis once FeaR sonra Children en sonda KittiesT_T'ye gecmis bir chardir. Dupe wipe sirasinda moradondan aldigi belt harici hicbir itemi silinmemistir. Bu da sanirim charin temizligini gösterir. ( kimse üstüne birsey almasin )[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
  • Yeni Oluştur...