eXe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Burail Borcunu ode Hemen :D Kacakmı kullanıyorsun yoksa :D Şaka bir yane bende bir yardım goremedım daha 444 0 375 'ten Dun aksam Baglantı gitti Burada Tum sehirde adamlar dıyor hiç bir sorun Dıyorum Tum sehirde yok o zaman herkesın modemlerınde sorun var diyor yada bilgisayarlarında .Bumudur teknik destek ?[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: pckopat, 12 Kasım 2005 19:28 tarihinde demiş ki: Bende Şimdiye Kadar Hiç Sorun oLmadı dersek yeridir Saat 8 de BaşLıorum sabahın 5 6 sına kadar Oynuorum Lag Çok ender oLuor GeneLde Çok rahat... +1[signature][hline] Server: Diez Nick: _AxeL_ LvL: 55 :( Clan: xThQ: D (Boşluk Yok Aslında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 arkadaşlar 3-5 dakkalık kopmalar hattınızda oluşan uyumsuzluk yüzünden türk telekoma bildirirseniz 1 hafta içinde gideriyorlar bendede olmuştu çok sinir bozuyor:([signature][hline]nick:leonidas5 level:4*(ezzik) clan:yok server:xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar