Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ro' da thief3deadlyshadows 59 assasin (double dagger) _raistlin-majere_ 30 mage , Cy-mage 46 mage , Daddy 48 archer ve hala ro oynuyorum hoşuma gidio woe de smile mask takmış bir mage gelio yavaş yavaş gülerek (harbı guluyor) Lord of vermillion atıo tum ekran yatıo :) cok zewklı gülen drake bile bulmuş arkadaşlar ...[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 amma eleştirmişsiniz ya...asıl sorum türklerle hangi serverda horde oynayabilirm di ama valla maşalla 1.5 ay dedik die noob gördünüz...biriniz dio fear at; abi adam armut toplamıyor ya,ignisia kullanır yada dispel eden bi itemi wardır fln. Valla demekki sizin priest vs shaman kapışmalarında gördüğünüz shamanlar ya çok ezikti yada priestler uber epic itemlerle dolu idi. yanına yaklaşma olayına gelince ben adamın yanına gitmeden nası fear atacam? warlock diilimki!!eğer yanlışsam sölein ama eleştirmein!!! priest tabikide güzel karakter adam gibi bi adamnı karşısında çıktıımda rogue u da alıom warrioruda lock u da.şu ana kadar ya adam gibi bi druidle kapışmadım çünkü karşıma gelen her druid bana damage bile veremedi nerdese.mana burn,silence ,fear MF MB bunnarın hepsini kullanıom güzel kardeşim video dan gördüğümüz sadece adam nası oynuo warrior a karşı hangi free moveement ları kullanıo rogue'a kıçınımı dönüo önünümü dönüo. bizim realmımız zaten"darksorrow" yüzde 70imi ne horde e hepsi horde olunca adamlar BG de kasa kasa herkes epic... priest olarak MC olsun BWL olsun çaırıolar gidioz. dediğim gibi shanmanı alacak karakter war ama shaman bence priestden üstün,sanki shamanın spelleri casterli yemek için yapışmış shieldımı yer büyümü bozar fear atarsın dispel eder girer yanına windfury ile dalar.amacım kimseye laf demek değil ama bizim realmdaki tüm shamanlar çok iyive aşağıya alması zor.[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? [Bu mesaj elazul tarafından 12 Kasım 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya bos wer bakma sen onlara ewt ben o NE diyen arkasıyım elazul'un (sora bende pisman oldum ama nese.. öncelikle warcraft horde üzerinedir ayrıca thrall esas elemandır warcraft dunyasında(sahsi fikridir gucen meyin ayrıca kendisi shaman dır tabi classlar eski oyundakilerle ortuşmezz (mesela Ilidan ve bir cogu... Yani shaman harikadır lvl atlamaz yazmıslar atlanır adam alamaz yazmıslar alırr Paticik wow'da shaman dısında bi char ben shamana gözüm kapalı dalarım desin gelsin bide beni kessin(hunterim ama nese ayrıca lvl 40 kadar hiç bi char tam anlamıyla anlasilamaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: oktayca, 11 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: samanla 25. lvl e kadar geldim solo oyunda berbat bi karakter bence ama PvP de hele yanında birileri varsa çok yararlı o ayrı. bak bunu ben görmedm:) 25 e kadar geldin he!!helal olsun walla iide güzel kardeşim level 25de napacanki anca tavşan kesersin:)sen hele bir lvl 60 olda oyun oradan sonra başlıor[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Head, 11 Kasım 2005 19:12 tarihinde demiş ki: ki bu priest arkadaşlar ne rank1 swp spami,ne de mind blast,ne de mana burn biliyor sanırım. üstelik purge %100 remove etmiyor. ben warriorum bu arada. bilioz abicim rank1swp spami bilioz=blackout zaten MB ve mana burn kullanmassan mace le dalacan dimi:) ve purge nası %100 remove etmio? yarıısını mı edio yoksa demek istediğin resistmi? annamadımda bide warriorum diosun sen hiç karışma en iyisi bu muhabbete:)[signature][hline]-seni biraz undead gördüm yahu... -aslında hepimiz undead değilmiyiz arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Blackfake, 12 Kasım 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ro' da thief3deadlyshadows 59 assasin (double dagger) _raistlin-majere_ 30 mage , Cy-mage 46 mage , Daddy 48 archer ve hala ro oynuyorum hoşuma gidio woe de smile mask takmış bir mage gelio yavaş yavaş gülerek (harbı guluyor) Lord of vermillion atıo tum ekran yatıo :) cok zewklı gülen drake bile bulmuş arkadaşlar ... peki =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered huntah!!! (The Maelstrom) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar