Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Aynen yazıyorum, yazım hatası filan değil... -Aga kılıcı degiştirion mu* -Mırage olanı* B-Hayır satıyom... -Ama çok pahalı komuşsun -Kimse almaz onu (bahsedilen fiyat 200M) B-Sana ne? -Ben işin görülsün diye -söledim aga B-... -10M veririm B-hahaha...sktr -Hadi 11 olsun -dierkalcam 11ekuyarsan B-... -ivi? B-Ne alaka? -yau sen sölesene aga B-46 -ooo klan piliz B-(pm block) Bu arada clanım yok...[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Adam ne güzel 11me kadar çıkarmış abi neden satmadın!! :-O :lol:[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 abi adam şimdi bide a2 eslantta bagırıyo "wolf noob" filan diye :-P dışardan bakılınca da öyle bi noobluk yok üstümde ama hayırlısı :) 11Me veremem abi...Düşürdüğüm DM en az 20al dedi :-P :D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ahahah :D sen cekiyorsun böylelerini ayhan . Var bi cekicilik sende böyle tiplere karsi .[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 o değil allahın eziğinden küfür yiyorum ya o koyuyo işte... bu arada bu pmdeki arkadaş pelerinli clanda...Hani bizim millette pelerini takınca sınıf atlıyacağı inancı hakim ya...Ondan söyledim bunu...Al pelerin sırtta ama beyni k.çında...[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 "aga" geçiosa başta hemen napıoz? pm block...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 75k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 best huyum kurusun herkesin içinde belki saklı kalmış bir zeka parıltısı vardır diye konusayım diyorum...ama tarih tekerrür etmekte ısrarcı... azimle denememe rağmen daaha aga ile başlayıp mantıklı devam eden bir muhabbet duymadım... dünde alperle alışveriş yaptık biraz. o alışverişi gören elemanlardan birinin pm... -aga help pls -i need armor,coin,bow -help pls aga -help -pls -clan pls -parti pliiz (ve bu arada hala clan yok :))[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: bugsbabaaga, 13 Kasım 2005 15:16 tarihinde demiş ki: direk nick den silicen adam mesela sana _tr li bi adam pm atıyosa %100000000000000000 ya başında s.a ya slm yada aga vardır ne yazıkki böyle ama buda gerçek mesela burial_tr picallo_tr ondan sonra ufuk_tr var human larda :D dediğin gibi yapsaydım senin mesajını da görmezden gelmem gerekmezmiydi? :)[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Baelithilie, 13 Kasım 2005 15:29 tarihinde demiş ki: said: bugsbabaaga, 13 Kasım 2005 15:16 tarihinde demiş ki: direk nick den silicen adam mesela sana _tr li bi adam pm atıyosa %100000000000000000 ya başında s.a ya slm yada aga vardır ne yazıkki böyle ama buda gerçek mesela burial_tr picallo_tr ondan sonra ufuk_tr var human larda :D dediğin gibi yapsaydım senin mesajını da görmezden gelmem gerekmezmiydi? :) wise guy ;)[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 öyleyimdir huyum kurusun :D[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dW_imp Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 lol bunun gibi bişimi?:D[signature][hline][Bu mesaj dW_imp tarafından 13 Kasım 2005 18:27 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj dW_imp tarafından 13 Kasım 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 yok bu normal geliyo insana bizim gördüklerimizden sonra... iwi 80 fp a...k clan pls gibi bişi gelmediği için daha size bunlar garip geliyo tabi.[signature][hline]May the HORSE be with you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 dW_imp sen Target'tan oynayan elemandin degil mi ? Ben Alper abin :) hala oralarda mi takiliyorsunuz ?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar