Enots Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 US accı nasıl EU yaparız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 cooooooook gec kaldıun ki zaten usde o acci actıysan yeni kutu alman lazım sen nerdeydin oyun cıkıpta millet euya gecerken arkadasim???[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hyr arkadas us acc acti 10 gun trail, onu eu'ya aktarmaya calisiyo ama bunu aratip da oyle bi sey olmadigini gorsen daha iyi olurdu.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Peki US wow versiyonunu nerden indire bilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 sanirim reallist'i acip eu'yu us yaparsan girebilirsin. google'da aratip aradigin soruya cevap bulabilirsin emin ol ki...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 olmaz ole sey abi adamlar senin acc'ini us serverlarına kayıt ediyor cunku sen us kutusu alıyosun us sitesinden acc acıyosun oyunun ilk cıktıgı zamanlarda oluyodu us acc'ini eu'ya ceviryodun ama simdi olmadıgını biliyorum[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Us den Eu ya gecisle ilgili acilan 23. baslik bu tebrikler 100. yude gorucez insallah usenmedim saydim icinde us eu gecen baslik degil, direk gecisle iligili olanlari saydim tebrik etmek istiyorum cilginca[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar